رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری در برنامههای فرهنگی خود فقط حضور در بهشت زهرا را دیده است و گویی دیگر برنامههای فرهنگی جایگاهی ندارند اینکه بودجه را جدا کرده و مختص این دو مکان کنیم موضوعیت ندارد.
خبرگزاری میزان: رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری در برنامههای فرهنگی خود فقط حضور در بهشت زهرا را دیده است و گویی دیگر برنامههای فرهنگی جایگاهی ندارند اینکه بودجه را جدا کرده و مختص این دو مکان کنیم موضوعیت ندارد.
به گزارش روابط عمومی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و نود و هفتمین جلسه شورای شهر تهران و جریان بررسی متمم بودجه شهرداری تهران گفت: برای ۲۲ منطقه و هر منطقه یک میلیارد تومان تحت عنوان اجرای برنامه فرهنگی در حرم حضرت عبدالعظیم و بهشت زهرا در نظر گرفته شده است توزیع بودجه به این سبک، نه تنها غیرمعمول است بلکه میتواند به عنوان یک بدعت در بودجهریزی شهری تلقی شود.
وی گفت:اینکه ما برای یک مکان مشخص بودجه فرهنگی تعریف کنیم صحیح نیست هنگامی که من این ردیف را دیدم به یاد برنامه افق افتادم که به مهمانان خود کفن هدیه میداد و ما نیز در برنامههای فرهنگی خود فقط حضور در بهشت زهرا را دیدهایم و گویی دیگر برنامههای فرهنگی جایگاهی ندارند اینکه بودجه را جدا کرده و مختص این دو مکان کنیم موضوعیت ندارد.
تشکری هاشمی تصریح کرد: چه اقدام فرهنگی خاصی قرار است در بهشت زهرا انجام شود که به ۲۲ میلیارد تومان پول احتیاج دارد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به دیگر ردیف پیشنهادی متمم بودجه گفت: به هر منطقه اعلام شده که بخشی از بهشت زهرا را ساماندهی کند؛ مثلاً منطقه ۱ قطعه ۲۹ و منطقه ۳ قطعه ۲۷ را باید ساماندهی کند این شیوه توزیع بودجه و تقسیم وظایف به صورت غیرهماهنگ و سلیقهای، فاقد انسجام و برنامهریزی است.
وی گفت: اگر قرار است در بهشت زهرا اقداماتی همچون خیابانکشی، احداث سایبان یا هر نوع بهسازی انجام شود، باید به صورت متمرکز و با مدیریت خود بهشت زهرا صورت گیرد. توزیع بودجه به مناطق برای چنین کاری، هم غیرضروری و هم ناکارآمد است.
پاسخ ها