گیتا خوش صدا

گیتا خوش صدا

دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز
توسط ۳ نفر دنبال می شود
 ۳ نفر را دنبال می کند

رب گوجه فرنگی صنعتی بهتر است یا خانگی؟

یک دکترای تخصصی بهداشت می‌گوید: رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.

ایسنا: الهه عسکری بیان کرد: رب گوجه یکی از محصولات مهم در صنایع غذایی است که در منازل نیز تولید می‌شود.

وی افزود: در رب گوجه صنعتی ویژگی‌های رنگ و طعم آن به دلیل فرآیند تبخیر در خلاء، که فشار کم و در نتیجه شرایط دمای پایین را فراهم می‌کند، بهتر حفظ می‌شود.

عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: در تولید رب گوجه خانگی، حذف آب از پوره گوجه در فشار اتمسفر انجام می‌شود که تبخیر را دشوار می‌کند و به زمان پخت طولانی نیاز است.

رب گوجه صنعتی بهتر است  یا خانگی؟

عسکری افزود: گاهی اوقات رب گوجه‌ خانگی با قرار گرفتن پوره در معرض نور خورشید به دست می‌یابد. رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.

این متخصص یادآور شد: حرارت‌دهی طولانی در فرآیند تولید رب گوجه خانگی ممکن است باعث کاهش محتوای لیکوپن، ویتامین سی، ارزش آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی آن شود.

دکترای تخصصی بهداشت گفت: رب گوجه‌ صنعتی بیشتر از رب گوجه‌ خانگی دارای ریزمغذی‌هایی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی است.

وی گفت: در ضمن رب صنعتی چون pH اسیدی دارد، پاستوریزه می‌شود و نمک هم دارد پس نیاز به نگهدارنده ندارد.

عسکری تصریح کرد: در مجموع به نظر می‌رسد رب گوجه صنعتی استاندارد (غیر تقلبی) نسبت به رب خانگی برای سلامتی مناسب‌تر است.

گیتا خوش صدا
گیتا خوش صدا دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋