روزنامه اعتماد چاپ تهران بخشی از محتوای «شیوه نامه اجرایی جدید رفتار و پوشش» را منتشر کرده که میگوید از هفته گذشته به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده است.
روزنامه اعتماد چاپ تهران بخشی از محتوای «شیوه نامه اجرایی جدید رفتار و پوشش» را منتشر کرده که میگوید از هفته گذشته به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده است.
این ابلاغیه شامل جزئیات بسیاری از جمله «جداسازی ردیف دختران پسران در کلاس» و همچنین «ممنوعیت جویدن آدامس» است.
این شیوهنامه پوشش و رفتار کلیه دانشجویان پزشکی، پرستاری و دیگر رشتههای را در بر میگیرد. دانشجویان نیز موظفا تا در بدو ورود این ابلاغیه را در قالب یک «تعهدنامه کتبی» امضا کنند. در این شیوه نامه به جزئیات زیادی پرداخته شده از جمله:
ممنوعیت موی فر (برای دانشجویان مرد) و همچنین مچبند
ممنوعیت هرگونه خالکوبی صورت (لب، ابرو و چشم) و در نواحی قابل رویت (دستها و صورت و...) و سوراخ کردن اعضای بدن نظیر حلقه در بینی
ممنوعیت استفاده از لباسها و هرگونه اقلام آویزشده با تصاویر زن، عبارات عاشقانه، مبتذل، الفاظ رکیک، تصاویر فکاهی پوچ و بیمعنا، شعارهای قومی، نژادی، آرم و نشانههای دینستیزی، گروههای خاص انحرافی از جمله رپ، هوی و تبلیغات تجاری
ممنوعیت استفاده از هرگونه پروفایل بدون پوشش یا پوششهای نامناسب در فضای مجازی
ممنوعیت استفاده از مژه مصنوعی، ممنوعیت کاشت ناخن، ممنوعیت پوشیدن جورابهای توری، ممنوعیت پوشیدن چکمه روی شلوار
اعضای هیئت علمی هم موظف شدهاند بابت میزان «حجاب و پوشش» به افراد «نمره» دهند.
در واقع عضو هیات علمی به عنوان فردی که در بیشترین مدت زمان میتواند رفتار دانشجو / دستیار را رصد کند، علاوه بر نمره درسی در پایان هر نیمسال، نمرهای به عنوان پوشش و رفتار حرفه ای به دانشجو / دستیار میدهد و در نهایت با تجمیع نمرات کسب شده از اعضای هیات علمی مختلف برای دانشجویان و دستیاران «کارنامه پوشش و رفتار حرفه ای» صادر میشود.
پاسخ ها