شاید شماهم با ته نشین شدن خاکشیر و تخم شربتی مشکل داشته باشید ترفند هایی برای ته نشین نشدن آنها وجود دارد.
عصر ایران: شاید تا به حال در تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی با این مشکل مواجه شده باشید که دانههای خاکشیر در عرض چند ثانیه به ته شربت رسیده و مصرف کننده مجبور شده است آن را مدام هم بزند.
اینجاست که برایتان سوال پیش می آید که چه کنیم شربت تخم شربتی ته نشین نشود؟ آیا راه و روشی برای معلق ماندن تخم شربتی در آب وجود دارد؟ چطور یک شربت تخم شربتی مجلسی درست کنیم که تخم شربتی آن معلق بماند؟
برای معلق ماندن تخم شربتی باید:
تخم شربتی را داخل یک کاسه آب داغ خیسانده و کنار بگذارید.
بعد از چند ساعت که تخم شربتی ها کاملا پف کردند، با کمک میکسر یا گوشت کوب برقی چند پالس تخم شربتی ها را هم بزنید.
حالا تخم شربتی ها را برای تهیه انواع شربت و نوشیدنی های معلق استفاده کنید.
پاسخ ها