گیـــــــگ gig

گیـــــــگ gig

روزمرگی های یک خوره تکنولوژی، بازی، لپ تاپ و ماشین
توسط ۴ نفر دنبال می شود

۳۳۰۰۰ نفر از قابلیت بیمه سهام استقبال کردند

استقبال 33 هزار نفری از قابلیت بیمه سهام

امروز اولین روز امکان استفاده از قابلیت بیمه سهام بود.

بیش از 33 هزار سهامدار با خرید اختیار فروش تبعی همیار، سبد سهام خود را بیمه کردند. این امکان از امروز در دسترس سهامداران حقیقی قرار گرفته و تا هفته آینده امکان خرید این اوراق وجود دارد.

پس از جنگ تحمیلی و ریزش بازار سرمایه، امکان بیمه سهام یکی از راهکارهای در نظر گرفته شده از سوی مدیران برای حمایت از بازار بود. در همین راستا سهامداران حقیقی که کمتر از 500 میلیون تومان سهم دارند، می‌توانند سبد سهام خود را بیمه کنند.

برای این کار باید یک واحد اختیار فروش تبعی همیار را به قیمت یک ریال بخرید. آنطور که در تابلوی این اوراق آمده است، در اولین روز ارائه بیمه سهام، 33 هزار و 152 سهامدار حقیقی این اوراق اختیار فروش را خریدند.

استقبال 33 هزار نفری از قابلیت بیمه سهام

امکان بیمه سهام تا سه شنبه 31 تیر 1404 وجود دارد. تاریخ سررسید اعمال اوراق، روز دوشنبه 17 مهرماه 1404 تعیین شده است. در زمان سررسید، چنانچه قیمت بازار سهام پایه کمتر از نرخ تضمینی اوراق باشد، سرمایه‌گذار می‌تواند سهام خود را با نرخ تضمینی تعیین‌شده در زمان خرید اوراق به صندوق بفروشد.

گیـــــــگ gig
گیـــــــگ gig روزمرگی های یک خوره تکنولوژی، بازی، لپ تاپ و ماشین

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋