گیـــــــگ gig

گیـــــــگ gig

روزمرگی های یک خوره تکنولوژی، بازی، لپ تاپ و ماشین
توسط ۴ نفر دنبال می شود

ایالات متحده کمک مالی 285 میلیون دلاری را برای توسعه تراشه های دوقلوی دیجیتالی اعلام کرد

آمریکا از اعطای کمک 285 میلیون دلاری برای توسعه دوقلوی دیجیتالی تراشه‌ها خبر داد

فناوری دوقلوی دیجیتالی به محققان کمک می‌کند تا پردازنده‌های جدید را قبل از تولید، آزمایش و بررسی کنند.

دولت آمریکا می‌خواهد از طریق قانون CHIPS، از شرکت‌ها و تحقیقاتی که روی فناوری «دوقلوی دیجیتالی» برای نیمه‌رساناها کار می‌کنند به مقدار 285 میلیون دلار حمایت مالی کند. دوقلوهای دیجیتالی، نمونه مجازی یک تراشه‌ فیزیکی را در دنیای واقعی شبیه‌سازی می‌کنند. این امر به محققان کمک می‌کند تا پردازنده‌های جدید را قبل از تولید، آزمایش و بررسی کنند.

براساس گزارش تک‌کرانچ، دولت آمریکا از بودجه 280 میلیارد دلاری قانون‌ موسوم به CHIPS، به شرکت‌هایی کمک مالی خواهد کرد که روی دوقلوهای دیجیتال برای نیمه‌رساناها کار می‌کنند. در این برنامه، تحقیقات در زمینه توسعه دوقلوی دیجیتالی نیمه‌رساناها، ساخت و پشتیبانی از ابزارهای فیزیکی و دیجیتالی مانند دسترسی به فضاهای ابری و آموزش کارکنان، حمایت مالی خواهند شد.

آمریکا از اعطای کمک 285 میلیون دلاری برای توسعه دوقلوی دیجیتالی تراشه‌ها خبر داد

حمایت مالی آمریکا برای توسعه دوقلوی دیجیتالی

معاون وزیر بازرگانی آمریکا در یک نشست مطبوعاتی گفت که فناوری دوقلوی دیجیتالی می‌تواند هزینه‌های توسعه و ساخت تراشه را کاهش دهد و امکانات بهتری را برای توسعه‌دهندگان فراهم کند. به گفته او، درحال‌حاضر، هیچ کشوری تا این اندازه روی این فناوری سرمایه‌گذاری نکرده است. مقامات دولت آمریکا می‌گویند که در این ماه میلادی، جلساتی با افراد علاقه‌مند برگزار خواهد کرد تا درباره فرصت‌های دریافت کمک مالی صحبت شود.

تحقیقات روی فناوری دوقلوی دیجیتالی نشان داده است که می‌توان آن را با سایر فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی مولد ادغام کرد تا تولید تراشه‌های جدید سریع‌تر شود.

قانون CHIPS در سال 2022 برای تقویت تولید نیمه‌رساناها در آمریکا تصویب شد. از آن زمان، تولیدکنندگان تراشه‌ها بیش از 70 میلیارد دلار کمک مالی درخواست کرده‌اند. شرکت‌هایی مانند اینتل و میکرون نیز قرار است از طریق این قانون، مبالغی دریافت کنند.

بخشی از هدف دولت آمریکا با قانون CHIPS تشویق شرکت‌های نیمه‌رسانا برای ساخت انواع جدید پردازنده‌ها در ایالات‌متحده است، به‌ویژه اکنون که تقاضا برای تراشه‌های پرقدرت به‌لطف رونق هوش مصنوعی افزایش یافته است.

گیـــــــگ gig
گیـــــــگ gig روزمرگی های یک خوره تکنولوژی، بازی، لپ تاپ و ماشین

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋