ghazal.panah

ghazal.panah

توسط ۳ نفر دنبال می شود
 ۱۸ نفر را دنبال می کند

شقاق مقعدی در کودکان چگونه درمان می‌شود؟

شقاق مقعدی در کودکان

برای اکثر افرادی که دچار شقاق مقعدی می‌شوند، دلیل واضحی وجود ندارد. به این شقاق مقعدی اولیه می‌گویند. اغلب تصور می‌شود که این امر نتیجه یک حرکت سخت یا دردناک روده است که به کانال مقعدی شما آسیب می رساند. این می تواند باعث اسپاسم و کشش عضلات اطراف مقعد شما (عضلات اسفنکتر داخلی) شود و احتمال پارگی شما را افزایش دهد. همچنین خونرسانی به این ناحیه را کاهش می‌دهد، که باعث می‌شود هر گونه اشکی بهبود یابد.

گاهی اوقات، یک علت اساسی برای شقاق مقعدی شما وجود دارد. این به عنوان یک شقاق مقعدی ثانویه شناخته می شود. از علل ایجاد شقاق مقعدی ثانویه می توان به موارد زیر اشاره کرد.

شقاق مقعدی

یبوست: دفع مدفوع سفت می تواند باعث پارگی شود.

باردار بودن یا زایمان: این می‌تواند به پرینه شما (ناحیه بین مقعد و فرج) فشار وارد کند.

داشتن یک بیماری التهابی روده مانند بیماری کرون.

داشتن یک عفونت مقاربتی یا عفونت پوستی.

داشتن یک بیماری پوستی مانند پسوریازیس.

مصرف داروهایی مانند مسکن های حاوی مواد افیونی یا انجام شیمی درمانی.

داشتن ضربه به مقعد – به عنوان مثال، از طریق رابطه جنسی مقعدی یا از طریق جراحی.

ابتلا به سرطان روده

چگونه می‌توانید از فرزند خود در خانه مراقبت کنید؟

با داروهای تجویزی بیماری را کنترل کنید، اگر پزشک کرم یا پماد تجویز کرده است، دقیقاً طبق دستور از آن استفاده کنید. اگر فکر می‌کنید فرزندتان با دارو مشکلی دارد با پزشک خود تماس بگیرید.

از کودک خود بخواهید 3 بار در روز و پس از اجابت مزاج در چند اینچ آب گرم (حمام سیتز) به مدت یک ربع بنشیند. آب گرم به بهبود این ناحیه کمک می‌کند و درد را کاهش می‌دهد. از قرار دادن صابون، نمک و شامپو در آب خودداری کنید.

جلوگیری از یبوست: میوه‌ها، سبزیجات، لوبیاها و غلات کامل را هر روز در برنامه غذایی کودک خود بگنجانید. این غذاها سرشار از فیبر هستند.

به کودک خود مایعات زیادی بدهید.

فرزندتان را تشویق کنید که هر روز فعال باشد. کودک شما ممکن است دوست داشته باشد با شما قدم بزند، دوچرخه سواری کند یا ورزش کند.

اگر پزشک شما آن را توصیه کرد، از کودکتان بخواهید در صورت نیاز هر روز یک مکمل فیبر مانند Benefiber یا Metamucil مصرف کند. تمام دستورالعمل های روی برچسب را بخوانید و دنبال کنید.

از کودک خود بخواهید زمانی که احساس دفع می‌کند فورا از توالت استفاده کند. یا زمانی که می‌توانید، هر روز زمانی را برای اجابت مزاج در نظر بگیرید.

یک برنامه روزانه ممکن است کمک کند. از کودک خود بخواهید هنگام اجابت مزاج وقت بگذارد و فشار نیاورد. اما اجازه ندهید فرزندتان بیش از 10 دقیقه روی توالت بنشیند.

هنگامی که کودک روی توالت می نشیند، پای کودک را با یک چهارپایه کوچک حمایت کنید. این به خم شدن باسن کمک می‌کند.

پزشک شما ممکن است یک ملین بدون نسخه مانند شیر منیزیا یا میرالاکس را توصیه کند. تمام دستورالعمل های روی برچسب را بخوانید و دنبال کنید. از این داروها به صورت طولانی مدت استفاده نکنید.

بدون مشورت با پزشک خود از پمادها یا کرم های بدون نسخه استفاده نکنید. برخی از آنها ممکن است کمکی نکنند.

اگر پزشک شما آن را توصیه کرد، از دستمال مرطوب نوزاد یا پدهای دارویی مانند Preparation H یا Tucks استفاده کنید یا از کودکتان بخواهید استفاده کند. بعد از اجابت مزاج از آنها به جای دستمال توالت برای تمیز کردن استفاده کنید. این محصولات باعث تحریک مقعد نمی‌شوند.

سایر روش‌های درمان شقاق مزمن

اگر سایر گزینه‌های درمانی به بهبود شقاق مقعدی کودک شما کمک نکرده و یا دوباره عود می‌کند، ممکن است پزشک عمومی شما را به یک جراح کولورکتال ارجاع دهد. جراح شما در مورد گزینه‌های دیگری که ممکن است توصیه کند با شما صحبت خواهد کرد.

البته در کودکان به ندرت از روش‌های جراحی شقاق استفاده می‌شود، مگر اینکه شقاق مزمن و آزاردهنده باشد و با هیچ یک از روش‌های خانگی و دارویی درمان نشود. در ادامه روش‌های عمل جراحی شقاق را بررسی می‌کنیم:

فیشرکتومی

جراح شما ممکن است انجام روشی به نام فیشرکتومی را در کنار تزریق بوتاکس پیشنهاد دهد. این شامل بریدن پوست آسیب دیده از اطراف شقاق مقعدی است.

عمل لیزر فیشر

عمل سرپایی لیزر شقاق یکی از بهترین گزینه‌های درمان شقاق مقعدی و سایر بیماری‌های نشیمنگاهی است که نتیجه آن قطعی بوده و عوارضی برای بیمار به دنبال ندارد. این عمل با بی حسی موضعی و در کمتر از نیم ساعت انجام می‌شود و بدون درد و خونریزی است.

فلپ‌های پیشرفته مقعدی

در این روش، جراح شما تکه‌ای از پوست سالم را می‌گیرد و آن را در جای خود بخیه می‌زند تا پوست آسیب‌دیده در شقاق را جایگزین کند. این درمان به اندازه اسفنکتروتومی داخلی جانبی موثر نیست، اما احتمال کمتری دارد که باعث بی اختیاری شود. اگر احتمال ابتلا به بی اختیاری پس از جراحی بیشتر است، جراح شما ممکن است آن را پیشنهاد کند.

 

https://khabarnama.net/blog/1402/03/09/%D8%B4%D9%82%D8%A7%D9%82-%D9%85%D9%82%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86/

ghazal.panah
ghazal.panah

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋