سردخانه جزو سازه هایی می باشد که شما می توانید برای نگهداری و ذخیره کردن مواد و محصولات مختلف از آن ها استفاده کنید. برای این که بتواند با توجه به نیاز خود یکی از مدل های موجود را برای خرید انتخاب کنید در انواع و مدل های مختلف طراحی و برای اجرا ساخته می شوند. مسئله ی مهمی که باید در مورد سردخانه ها به آن توجه داشته باشید در مورد تجهیزات به کار رفته و کیفیت آن ها می باشد تا بعد از ساخت و اجرا با مشکل رو به رو نشوید. برای این که در مورد نحوه ی احداث و اجرای انواع سردخانه های صنعتی، قیمت سردخانه، انواع سردخانه صنعتی و... اطلاعات کافی در اختیار داشته باشید تا در این مورد با مشکل رو به رو نشوید با ما همراه باشید تا به بررسی موارد مهم در این مورد بپردازیم.
سردخانه صنعتی به عنوان یک فضای عایق بندی شده می باشد و شما می توانید با کنترل و تنظیم دقیق دما و رطوبت محصولات مد نظر خود را در داخل قفسه های در نظر گرفته شده برای محیط داخلی سردخانه قرار دهید و بتوانید کیفیت اولیه ی آن ها را حفظ کرده و به دست مصرف کنندگان برسانید. شما می توانید با توجه به نیاز خود در صنایع مختلف دارویی، پتروشیمیایی، کشاورزی، دامی، خودروسازی، غذایی و... از سردخانه های کوچک و بزرگ برای نگهداری و حفظ کیفیت محصولات مختلفی اعم از مواد غذایی، فرآورده های گوشتی و پروتئینی، مرغ و ماهی، محصولات لبنیاتی، مرکبات و سبزیجات و حتی در بعضی موارد برای نگه داری مواد دارویی و شیمیایی از آن ها استفاده می شود.
در طراحی و ساخت سردخانه ها برای این که بتوانیم از هدر رفتن انرژی جلوگیری کنیم باید حتماً تمام قسمت های اتاقک را که شامل دیواره های داخلی، سقف ها و همین طور کف ها را عایق بندی کنیم.
حتماً باید به نوع و ضخامت عایق بندی به کار گرفته شده در یخچال سردخانه ها توجه کنیم چون اگر به صورت درستی عایق بندی کرده باشیم می توانیم از هدر رفتن انرژی و طولانی تر شدن عمر سیستم برودتی سردخانه و باعث جلوگیری از آسیب دیدن محصولات نگه داری شده می شود. با توجه به ابعاد سردخانه و میزان محصولاتی که می توان در آن ذخیره و نگه داری کرد و مدت زمان نگه داری محصولات مختلف می توان ظرفیت برودتی سردخانه، کمپرسور، کندانسور و اوپراتور مخصوص به آن ها را در سردخانه قرار داد.
مهم ترین مسئله ای که می تواند در تعیین قیمت سردخانه ها کمک کننده باشد، ابعاد و انتخاب صحیح قطعات و استفاده از با کیفیت ترین تجهیزات می باشد. این عوامل در کاهش قیمت و صرفه جویی در زمان ساخت و احداث و هزینه های ناشی بعد از ساخت کمک کننده خواهد بود. از دیگر پارامترهایی که می تواند در تعیین هزینه تأثیرگذار باشد می توان به نوع سردخانه (زیر صفر و یا بالای صفر)، ابعاد، اواپراتور و کمپرسور، ساندویج پنل، نوع برق برق مصرفی، تابلو برق، تجهیزات کنترلی و... اشاره کرد. جهت اطلاع از تعرفه ی در نظر گرفته شده برای هر یک از اجزای تشکیل دهنده ی سردخانه کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
انواع سردخانه |
قیمت سردخانه و مشخصات آن |
قیمت به صورت تقریبی محاسبه شده است جهت برآورد هزینه سردخانه کافیست تماس بگیرید. | |
سردخانه 15 تنی زیر صفر |
قیمت سردخانه: 302 تا 351 میلیون تومان
|
سردخانه 25 تنی زیر صفر |
قیمت سردخانه: 357 تا 415 میلیون تومان
|
سردخانه 40 تنی زیر صفر |
قیمت سردخانه: 552 تا 642 میلیون تومان
|
سردخانه 7.5 تنی بالای صفر |
قیمت سردخانه: 155 تا 180 میلیون تومان
|
سردخانه 10 تنی بالای صفر |
قیمت سردخانه: 173 تا 203 میلیون تومان هزینه های مربوط به احداث
|
سردخانه 15 تنی بالای صفر |
قیمت سردخانه: 227 تا 265 میلیون تومان
|
سردخانه بالای صفر برای نگهداری محصولات مختلفی اعم از انواع میوه ها و سبزیجات، محصولات لبنیاتی و حتی برای نگه داری کوتاه مدت گوشت، مرغ و ماهی مورد استفاده قرار می گیرند. دمای مخصوص برای نگهداری محصولات بین صفر تا 4 درجه سانتی گراد می باشد و با توجه به نوع محصول این دما متغیر است. این گونه از یخچال سردخانه بیشترین کاربرد را در هایپرمارکت ها و فروشگاه های بزرگ عرضه مواد غذایی و هم چنین در نزدیکی باغ ها دارند.
سردخانه زیر صفر برای نگهداری محصولات مختلفی اعم از مواد غذایی منجمد و یخ زده مانند گوشت، مرغ و ماهی، میگو و هم چنین سبزیجات خرد شده و حبوبات پخته شده آماده طبخ که منجمد می باشند مورد استفاده قرار می گیرند. دمای مخصوص برای نگهداری محصولات بین 0 تا 18- و یا 0 تا 20- درجه سانتی گراد می باشد. از این سردخانه ها برای نگهداری و انبار کردن طولانی مدت محصولات استفاده می شود. سردخانه های زیر صفر بیشترین کاربرد را در رستوران ها، کترینگ ها، فروشگاه های مواد پروتئینی و در نزدیکی کشتارگاه ها و مراکز صید ماهی و میگو دارند.
سردخانه های کوچک (اتاقی) برای نگهداری و منجمد کردن محصولات مختلف مانند انواع مواد غذایی، میوه، لبنیات، محصولات پروتئینی (گوشت، مرغ، ماهی، میگو، سوسیس و کالباس) مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از سردخانه ها مناسب برای محل هایپرمارکت ها، رستوران ها، کترینگ ها می باشد. سردخانه های کوچک در هر دو نوع زیر صفر و بالای صفر طراحی و احداث می شوند.
از سردخانه متحرک معمولاً برای توزیع و ارسال مواد غذایی و دارویی به شهرهای مختلف و مراکز عرضه محصولات غذایی مانند هایپرمارکت ها، داروخانه ها و هم چنین برای صادر کردن به کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به این که این نوع از سردخانه ها سنگین هستند و جا به جایی آن ها به وسیله ی وانت بارها و کشنده های سنگین انجام می شود در دو نوع رنج دمایی زیر صفر و بالای صفر طراحی می شوند. بسته به حساسیت بالای دمای نگه داری محصول سردخانه متحرک می تواند دارای یک سیستم رزرو یا استندبای باشد تا در صورت خرابی یکی از سیستم ها دیگری شروع به کار کرده و از خرابی و فشار محصول جلوگیری کند.
اگر قصد نگهداری انواع گوشت و مواد پروتئینی با توجه به استانداردهایی که در این زمینه وجود دارد را دارید نگهداری آن در سردخانه گوشت بهترین گزینه برای انتخاب می باشد. مسئله ی مهمی که باید در مورد احداث یخچال سردخانه ای به آن توجه ی ویژه ای شود مربوط به این موضوع می باشد که نیاز است تا تمام استانداردهای سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو رعایت شود.
با توجه به این که میوه بافت حساس و آسیب پذیری دارد به همین خاطر برای ارسال این محصولات به دیگر شهرها و کشورها نیاز است تا در سردخانه نگهداری شوند تا کیفیت خود را از دست ندهند. سردخانه های میوه که به این منظور احداث می شوند در ابعاد بزرگ طراحی می شوند و دارای سالن های حرفهای سورتینگ و شستشو می باشند.
طراحی در نظر گرفته شده برای سردخانه لبنیات به گونه ای می باشد که نیاز زیادی به تامین رطوبت وجود ندارد و برای خرید اواپراتور هزینه کم تری را باید پرداخت کنید. نگهداری محصولات لبنی در سردخانه به نابودی باکتری های خطرناک و حفظ کیفیت محصولات کمک خواهد کرد.
نگهداری و حمل و نقل خرما نیاز به دمای پایین دارد و برای این که بتوانید کیفیت خرما را حفظ کنید نیاز است تا در سردخانه نگهداری شوند. نگهداری خرما در سردخانه کمک می کند تا از تغییر رنگ، طعم و بافت، کپک زدن، حمله آفات و حشرات، شربتی شده و ترش شدن آن جلوگیری شود.
کنترل و بررسی زیر ساخت ها
طراحی سردخانه صنعتی
پاسخ ها