یکی از مهمترین نکاتی که یک کباب کوبیده عالی را به سر سفره شما میآورد، انتخاب گوشت است. در این مطلب، به سراغ انتخاب بهترین و مناسبترین گوشت برای کبابکردن میرویم و شما را با راه و چاههای پخت یک کوبیده عالی آشنا میکنیم.
ما ایرانیها عاشق کباب کوبیده هستیم و انصافاً حق هم داریم. کسانی که برای نخستینبار، این غذا را میل میکنند هم اغلب از آن استقبال میکنند، مگراینکه نکات مهم در پخت و طبخ کباب رعایت نشده باشد. یکی از مهمترین نکاتی که یک کباب کوبیده عالی را به سر سفره شما میآورد، انتخاب گوشت است. در این مطلب، به سراغ انتخاب بهترین و مناسبترین گوشت برای کبابکردن میرویم و شما را با راه و چاههای پخت یک کوبیده عالی آشنا میکنیم.
انتخاب نوع گوشت برای پختن کباب کوبیده تا حد زیادی وابسته به سلیقه و ذائقه شما است. برای مثال، باید بدانید که گوشت گاو و گوساله معمولاً انتخاب حرفهایها برای پخت کباب کوبیدهاند. علت این است که این نوع گوشت قرمز بسیار نرم و کمچرب است و بافتی عالی برای چرخکردن و کبابشدن دارد.
گوشت گوسفند و بره هم گزینههای مطلوبی هستند، اما چربتر هستند و اگر دلتان نمیخواهد که کبابی بسیار چرب بپزید، شاید بهتر باشد که بهسراغ گوشت گاو و گوساله بروید.
انتخاب دیگری هم پیش رویتان هست و آن، استفاده از ترکیب گوشت گوسفندی و گاوی است. طعم و بافت کباب کوبیدهای که از ترکیب گوشت چرخکرده گوساله/گاو و گوسفند آماده میشود هم به مذاق بسیاری از افراد خوش میآید.
به این نکته کلیدی دقت کنید که ۷۰درصد ترکیبات کباب کوبیده باید از گوشت خالص باشد و ۳۰درصد باقیمانده را هم چربی تشکیل بدهد. این ترکیب است که کبابی آبدار به شما میدهد و دیگر نیازی هم نیست که نگران وارفتن گوشت روی سیخ در زمان کبابکردن باشید.
اگر میخواهید مانند حرفهایها کباب کوبیده بپزید، باید حواستان به انتخاب ناحیه مناسب گوشت گاو یا گوسفند هم باشد. آشنایی با بخشهای مختلف گوشت و خروجی آنها برای پختن کباب هم خالی از لطف نیست:
با سفارش آنلاین گوشت از اسنپ میتوانید بهسادگی، همان بخشی از گوشت را که میخواهید با آن کباب کوبیده بپزید، خریداری کنید. سفارش خود را اینترنتی ثبت کنید و آن را درب منزل تحویل بگیرید.
اگر کیفیت گوشتی که میخرید جای تعریف نداشته باشد، کباب خوشمزهای نصیبتان نمیشود. کباب خوشمزه حاصل خرید یک گوشت تازه و سالم است. گوشتی که رنگ خوبی دارد و وقتی به آن نگاه میکنید، قرمز روشن یا مایل به صورتی بهنظر میرسد.
بافت گوشتی که میخرید باید سفت باشد. ضمن اینکه وجود خاصیت و حالت ارتجاعی در آن هم از نشانههای کیفیت است. زمانی که به چنین گوشتی دست میزنید و انگشت خود را در بافت آن فرو میکنید، شکل اولیه خود را سریع حفظ میکند.
چربی موجود در بافت گوشت باکیفیت برای کباب کوبیده هم سفیدرنگ است. اگر چربی زرد یا کهنه بهنظر میرسد هم نباید از آن استفاده کنید. ضمناً گوشتی که بوی ترشیدگی یا نامطبوع میدهد هم سریع و بیمعطلی کنار بگذارید و نه تنها برای پختن کباب از آن استفاده نکنید، بلکه در هیچ غذای دیگری هم به کار نبرید.
سرآشپزهای وارد و ماهر که بهترین کبابهای کوبیده را میپزند، توصیههایی کاربردی برایتان دارند که مرورشان قطعاً در مسیر کبابپزی پرفایده خواهد بود؛ بهگفته آنها باید:
با خرید از اسنپ پروتئین میتوانید بهترین و باکیفیتترین محصولات گوشتی را تهیه کنید. گوشت چرخکرده تمیز، تازه و سالم را از فروشگاههای حاضر در اسنپ سفارش بدهید و آن را بدون معطلی، درب خانه یا در هر مکان دلخواه دیگری تحویل بگیرید. این خرید دلچسب به شما اجازه آشپزی سریعتر و راحتتر را میدهد. اسنپ در عرض چند دقیقه و با پیک مخصوص خود، سفارش گوشت را بهدست شما میرساند. بدون ذرهای زحمت و نیاز به شال و کلاهکردن برای رفتن به خارج از خانه، گوشت کبابی را درب منزل تحویل بگیرید و آستینها را برای آشپزی بالا بزنید.
حرفهایها معتقدند که در انجام هر کاری، چیزهایی که باید از آنها دوری کنید، خیلی مهمتر از نکاتی هستند که باید رعایت کنید. در نتیجه، در این بخش از راهنمای جامع انتخاب گوشت کباب کوبیده، بهسراغ موارد ممنوعه و نبایدها هم میرویم تا بهترین کباب را بپزید. از نظر آشپزهای باسابقه، نباید:
ایرانیها به غذاهای خوشمزه خود حسابی افتخار میکنند. خب! حق دارند. کبابهای ترد و تازهای مانند کوبیده یک وعده غذایی کامل، خوشطعم و البته مقوی هستند. اگر شما هم اهل کبابخوردن و از دوستداران این غذای محبوب هستید، حتماً نکاتی را که درباره انتخاب گوشت کباب کوبیده در این مطلب مطرح کردیم، دوره کنید و نکاتش را بهخاطر بسپارید. این بار که میخواهید کباب بپزید، خیالتان بابت نتیجه و خروجی کار حسابی راحت خواهد بود، چون نکاتی را بلد شدهاید که بسیار کاربردی و ضروریاند.
پاسخ ها