بعد از آشپزی با ظروف آلومینیوم تیرگی به جا مانده از آشپزی به راحتی پاک نمی شود اما برای پاک کردن آن هم روش هایی وجود دارد که در ادامه از آن ها مطلع خواهید شد.
ظروف آلومینیوم به دلیل ساختاری که دارند و البته براقیت آنها بعد از پخت و پز و مصرف شدن کدر می شوند که براق کردن این نوع قابلمه ها به طور ساده و از راه معمول کاری سخت است.
در این بخش از خانه داری راههایی به شما معرفی می کنیم تا با کمترین زحمت ظروف خود را براق و شفاف سازید.
برای براق شدن ظروف آلومینیوم کافی است چند قاشق سرکه را داغ کرده و آن را داخل قابلمه ریخته و با استفاده از اسفنج به تمام قسمت های داخلی ظرف برسانید.
استفاده از زغال است به این طریق که زغالی که برای پخت و پز استفاده شده و به صورت پودر در آمده را بعد از سرد شدن به داخل ظرف بمالید و بعد از چند دقیقه بشویید.
ظرف را پر از آب و 1/2 فنجان آبلیمو کرده و اجازه دهید بر روی حرارت بجوشد به این ترتیب ظرف شما براق و شفاف خواهد شد.
پاسخ ها