فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت

فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت

فال روزانه، فال ازدواج، سبک زندگی، موفقیت و ثروت، خنده بازار 🎊🎉 مجله سرگرمی "فان" با جذاب‌ترین مطالب با آپدیت روزانه برای شما
توسط ۳۵ نفر دنبال می شود
 ۱۱ نفر را دنبال می کند

برای کدام بیماری ها به متخصص آلرژی مراجعه کنیم؟

برای کدام بیماری ها به متخصص آلرژی مراجعه کنیم؟

متخصص آلرژی که به آن ایمونولوژیست نیز می گویند برای تشخیص و پیشگیری و درمان بیماری های ناشی از آلرژی می توان به آن مراجعه کرد.

متخصص آلرژی کیست و چه کاری انجام میدهد؟ 

متخصص آلرژی، ایمونولوژیست شاخه ای از پزشکی است که برای پیشگیری، تشخیص، مدیریت و درمان بیماری آلرژیک آموزش دیده است. در نتیجه مطالعه و آموزش گسترده، متخصصین آلرژی، ایمونولوژیست در مدیریت اختلالات سیستم ایمنی مانند آلرژی، آسم، بیماری های ارثی نقص ایمنی و بیماری های خود ایمنی از مهارت بالایی برخوردار هستند. 

شرایطی که اغلب توسط متخصصین آلرژیک، ایمونولوژیست درمان می شود شامل موارد زیر است: 

  • واکنش های آلرژیک به حیوانات، مواد غذایی و داروها
  • آسم
  • اگزما (درماتیت آتوپیک)
  • تب یونجه (رینیت آلرژیک)
  • کهیر
  • اختلالات ایمنی که باعث عفونت های مکرر می شوند (مانند پنومونی، برفک)
  • سینوزیت 

زمان مناسب برای مراجعه به متخصص آلرژی 

اگر فکر می کنید آلرژی دارید، به پزشک مراجعه کنید. او به شما توضیح می دهد که به اختلالی دچار شده اید یا خیر. متخصص آلرژی یک پزشک متخصص است که در معالجه بیماری آلرژی تخصص دارد. یک متخصص آلرژی به شما می گوید که به چه چیزی حساسیت دارید و از ایجاد محرک ها جلوگیری می کند. 

اگر:

  • شما علائمی مانند آبریزش یا احتقان بینی، سرفه یا چشمان پر از اشک دارید که بیش از سه ماه به طول می انجامد و کار یا خوابیدن را برای شما سخت کرده است.
  • شما داروهای بدون نسخه را امتحان کرده اید و هنوز هم نیاز به بهبودی بیشتری دارید.
  • شما به بسیاری از عفونت های سینوسی، سردرد، بینی خفیف یا عفونت گوش مبتلا می شوید.
  • شما خروپف می کنید یا در خوابیدن مشکل دارید.
  • شما سایر مشکلات سلامتی مانند بیماری های قلبی، بیماری تیروئید، دیابت، گلوکوم، فشار خون بالا، پروستات بزرگ شده، بیماری کبد یا بیماری کلیوی را نیز دارید. 

در صورت داشتن موارد ذکر شده، ممکن است درمان آلرژی به تنهایی با داروهای بدون نسخه خطرناک باشد. قبل از مصرف آنها با پزشک خود صحبت کنید.

سردرد

متخصص آلرژی چه خواهد کرد؟ 

فقط پزشک می تواند به شما اطمینان دهد که آیا آلرژی دارید یا خیر. ممکن است شما بیماری دیگری مانند عفونت داشته باشید. با آگاهی از بیماری خود می توانید درمان صحیحی را انجام دهید. 

محرک های خود را پیدا کنید:

اگر بدانید که به چه چیزی حساسیت دارید و چه عواملی باعث واکنش بدن شما می شوند، می توانید برای جلوگیری از این موارد قدم بردارید. متخصص آلرژی به شما کمک می کند تا بطور مشخص آنچه را که موجب آلرژی شما می شود، شناسایی کنید. 

یک برنامه درمانی تهیه کنید:

یک برنامه درمانی به شما کمک می کند تا از انجام کارهای مورد نیاز آگاهی داشته باشید. این برنامه شامل نوع و نحوه مصرف داروهای مورد نیاز شما است، همچنین جلوگیری از موارد آلرژی زا و نحوه آمادگی در برابر بروز آلرژی جدید و انجام اقدامات لازم در این شرایط از موارد برنامه درمانی است. 

مناسب بودن داروی خود را بررسی کنید:

برخی از داروهای بدون نسخه می توانند در زمینه آلرژی کمک کنند. با این حال، برخی از افراد برای رفع علائم نیز به داروهای تجویز شده نیاز دارند. پزشک می تواند با اطمینان از نسخه های مورد نیاز، داروهایی را به شما توصیه کند. 

علائم خود را کنترل کنید:

پزشک شما می تواند به شما در رفع شدن آب ریزش بینی و خارش چشم کمک کند و حتی قبل از شروع واکنش آلرژیک آن را متوقف کند.

آبریزش بینی

تفاوت بین متخصص پوست و متخصص آلرژی 

متخصص پوست 

پیش از این به صورت کامل در بخش سلامت فان گفته شد که به عنوان یک متخصص پوست، شما ممکن است خود عمل های جراحی را انجام دهید و یا به عنوان بخشی از یک تیم خدمت کنید. متخصصین پوست برای تشخیص و درمان اختلالات پوستی ، معاینه بیماران را انجام می دهند. شما با ایجاد برنامه های درمانی که ممکن است شامل پماد موضعی یا آنتی بیوتیک باشد، به بیماران با بیماری های مختلف مزمن مانند پسوریازیس کمک کنید. متخصصان پوست همچنین با انجام بیوپسی و آگاهی از اهمیت مالیدن کرم ضد آفتاب و انجام معاینات خودآزمایی پوست با بیماران مبتلا به سرطان پوست همکاری می کنند. متخصصان پوست پس از گذراندن دوره دکتری، باید تخصص خود را انتخاب کنند. شما باید برای مجوز پزشکی امتحان خود را با موفقیت پشت سر بگذارید. 

برخی مسئولیت های شغلی متخصص پوست شامل موارد زیر است: 

  • انجام روش هایی مانند لایه برداری شیمیایی برای کاهش علائم آسیب آفتاب یا لکه های سنی
  • بررسی بیماران برای تعیین اینکه آیا آنها واجد شرایط جراحی زیبایی مانند لیپوساکشن هستند یا خیر
  • ارائه راهنمایی و مشاوره برای دانشجویان پزشکی
  • شناسایی و ارائه درمان ضایعات رنگی مانند لکه های مادرزادی 

آلرژیست

متخصص آلرژی نوعی متخصص داخلی است که بسیاری از افراد در این زمینه اقدام به عمل می کنند یا بخشی از یک تیم پزشکی موجود می شوند. متخصصان آلرژی در درجه اول با استفاده از تست های پوستی یا حساسیت به پوست، حساسیت های فصلی یا غذایی را برای تشخیص دقیق شرایط متوجه می شوند. همچنین با بیمارانی که از بیماری هایی مانند تب یونجه یا آسم رنج می برند، همکاری خواهند کرد. هنگامی که بیماری تشخیص داده شد، متخصصان آلرژی برای بهبود کیفیت زندگی برنامه هایی را برای بیماران تهیه می کنند. این شغل به مدرک دکترا و رزیدنت در پزشکی داخلی یا کودکان و یا ترکیبی از هر دو نیاز دارد. پس از آن شما باید یک برنامه دو ساله آموزش اضافی را از طریق یک برنامه تأیید شده توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام دهید.

آلرژیست

مسئولیت های شغلی متخصص آلرژی شامل موارد زیر است:

  • انجام مشاوره با بیمار برای گفتگو در مورد موضوعات فعلی و سوابق پزشکی آنها
  • توصیه درمان دارویی مانند آنتی هیستامین ها یا داروهای تجویزی
  • مشارکت در ادامه تحصیل برای اطمینان از اینکه همچنان در مورد دانش و روندهای موجود در این زمینه فعالیت خواهند کرد
  • حضور داشتن به عنوان مشاور در مراکز ارائه دهنده مراقبت های اولیه یا سایر متخصصان پزشکی

فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت
فان💟 سرگرمی، خنده، موفقیت فال روزانه، فال ازدواج، سبک زندگی، موفقیت و ثروت، خنده بازار 🎊🎉 مجله سرگرمی "فان" با جذاب‌ترین مطالب با آپدیت روزانه برای شما

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋