میگوی سالم و تازه سفت و صورتی رنگ است و پاک کردن آن هم ترفندهای خاص خود را دارد که هر کسی نمی داند همچنین نگهداری میگو نیز قابل اهمیت است.
آماده یا پاک کردن میگو خام یا پختن آن اساسا شامل مراحل یکسان است هر نوع میگو داشته باشید، می توانید با روش ساده ای که در این بخش از نکات خانه داریفان خواهیم گفت یاد بگیرید چطور آن ها را تمیز کنید.
میگو را بررسی کنید تازه باشد ، تمام میگوها باید بین دمای 32 تا 38 درجه در یخچال نگهداری شود.
میگو خام باید ظرف مدت 48 ساعت بعد خرید مصرف شود در حالی که میگو پخته می تواند عرض 5 تا 7 روز مصرف شود. میگو منجمد معمولا 5 تا 6 ماه خوب می ماند.
میگو پخته باید سفت و صورتی -روشن و نباید بوی ماهی بدهد . برخی از میگوهای پخته شده، سر، پاها، و پوست همگی متصل هستند ؛ میگو خام باید سفت شفاف، و تا حدی براق و بدون هیچ بوی قابل توجهی باشد. اغلب اوقات میگو خام پاها و پوست و اغلب سردارد.
میگو منجمد، پخته شده یا خام، باید قبل از تلاش برای تمیز کردن در یخچال قرار بگیرند. همچنین می توان تعداد میگویی را که می خواهید مصرف کنید در کاسه آب سرد قرار دهید تا یخ آن آب شود فقط 20 تا 30 دقیقه طول می کشد.
میگو را بشویید :
میگو را در آبکش قرار دهید و آن ها را کاملا با آب سرد بشویید. در حالی که در حال تمیز کردن هستید، میگو را بررسی کنید تا از لحاظ رنگ ، بو و غیره سالم باشد . تنها با آب سرد میگو را بشویید و انجماد آن را ازبین ببرید میگو خیلی زود می پزد آن را در آب داغ نگذارید میگو حالت چسبنده و لاستیکی دارد.
سر میگو را از تن آن جدا کنید:
سر را بین انگشت سبابه و انگشت شست تان قرار دهید، طوری که بدن را ببیند، بدن را محکم با دست دیگر نگه دارید. خم کنید و سر را بچرخانید تا جدا شود.بعضی از مردم ترجیح می دهند در حین پخت غذا سر میگو را بخورند مزه خوبی دارد اما اگر حالتان را بهم می زند از قبل سر آن را جدا کنید. سر و آشغال های میگو را در پلاستیکی جداگانه بریزید و به سرعت بیرون ببرید اگر بماند بو ایجاد می کند هم چنین می توانید برای درست کردن غذاهای دریایی خانگی سر میگو را نگه دارید.
پاها را از هم جدا کنید:
بعد از جدا کردن سر، شکم را بالا بگیرید و روبروی خود قرار دهید. پاها را محکم با نوک انگشتان بگیرید و آن ها را به طرف دم بکشید و آن ها را جدا کنید. آن ها باید نسبتا به راحتی کنده شوند، اما ممکن است نتوانید همه آن ها را فورا بکنید. برگردید و هر کدام از پاها را به صورت جداگانه بکشید.
در این نقطه، چند راه مختلف برای ادامه کار وجود دارد بستگی به این دارد آیا میگو خام یا پخته شده دارید یا نه. رایج ترین روش کندن پوست از جایی است که پاها ازآن جا کنده می شوند . از یک چاقوی کوچک استفاده کنید تا پوست را بکنید و میگو را در بخش های مختلف خرد کنید. اگر ترجیح می دهید، می توانید از جایی شروع کنید که سر برداشته شده است، و پوسته را از لبه میگو بکنید.
متناوبا، می توانید از چاقو استفاده کنید تا در امتداد لبه قوس دار میگو، جایی که سیاه رگ از طریق پوسته جدا می شود و آن را از هر طرف جدا کند، ببرید. از آنجا که نیاز به از بین بردن رگ میگو خام دارید، استفاده از این روش برای میگو خام رایج است.
اگر می خواهید دم را جدا کنید :
بیشتر اوقات میگو با دم پخته می شود و بسته به این که چطور می خواهید آن را بپزید دارد. خوب است که دم را جدا کنید. اگر مشکل دارید می توانید از چاقو کوچک در قسمت زیرین دم استفاده کنید.
رگ تیره را جدا کنید :
در امتداد پشت میگو یک رگ تیره وجود دارد که مجرای روده ای میگو است. با چاقوی تیز براحتی اینکار را انجام دهید ، لازم نیست عمقی برش بزنید تا زمانی که به رگ برسید کافی است .با نوک چاقو سیاه رگ را بیرون بیاورید، سپس آن را با انگشتان خود بگیرید و آن را به طرف دم میگو عقب بکشید. باید به راحتی جدا شود. دقت کنید که همه آن جدا شود.
میگو را به درستی نگهداری کنید:
پاسخ ها