“پیتزا فلفل دلمه ای” یک غذای فوق العاده کم کالری است که میتوانید آن را به عنوان شام یا به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از مهمان ها سزو کنید.
- فلفل دلمه ای قرمز رنگ بزرگ:2 عدد
- فلفل دلمه ای زرد رنگ بزرگ:2 عدد
- زیتون سبز قطعه قطعه شده :یک دوم فنجان
- جعفری تازه خرد شده :یک چهارم فنجان
- سرکه قرمز:دو قاشق چای خوری
- روغن زیتون:سه چهارم قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه :یک هشتم قاشق چای خوری
- پنیر پیتزای ایتالیایی :450 گرم
- پنیر پارمسان تازه رنده شده :6 قاشق غذا خوری
پیتزا فلفل دلمه ای خانگی و خوشمزه
ابتدا فر را روی درجه گریل قرار داده تا گرم شود. فلفل دلمه ای ها را به درازا دو نیم کنید و داخل آن را از غشا و دانه های خالی کنید.
نصفی از فلفل دلمه ها ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق پخت فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.
بعد فلفل ها را بعد از پخت ، وقتی که کمی خنک تر شدند و از بخار افتادند در یک کیسه زیپ دار قرار دهید و درش را ببندید.
اجازه دهید 15 دقیقه در کیسه بمانندو بعد پوست فلفل ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.
سپس داخل ظرفی فلفل ها را با زیتون سبز ، جعفری خرد شده ، سرکه قرمز ، روغن زیتون ، و فلفل سیاه مخلوط کنید و به صورت مساوی روی خمیر پیتزا بریزید و بعد یک لایه پنیر روی آنها بپاشید.
فر را روی دمای 350 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید تا پیتزا ،7 دقیقه ای بپزد و پنیر رویش آب شود.سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
پاسخ ها