“سس ارده” بسیار مقوی و سالم است و در کنار انواع گوشت و سبزیجات یک چاشنی بسیار عالی می باشد.
- ارده :یک سوم پیمانه
- آب ولرم :یک سوم پیمانه
- آب لیمو سنگی :سه چهارم یک عدد
- سیر رنده شده:یک حبه متوسط
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
- جعفری تازه:کمی
تهیه سس ارده
ابتدا سیر را رنده کرده، جعفری را خرد کنید و آب لیمو سنگی را بگیرید.
حالا ارده را در کاسه ای بریزید و آب را اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید.
سپس سه چهارم آب لیمو را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد سیر ، نمک و فلفل را افزوده و سس را زیر و رو کنید تا یکدست و صاف شود.
سس را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین نمایید.
پاسخ ها