“ترشی لبو” یکی از خوشمزه ترین ،راحت تر و ساده ترین ترشی پرطرفدار فصل زمستان است که طعم لذیذ و دوست داشتنی آن باعث میشود به دنبال بهترین روش تهیه آن باشید.
- لبو :1 کیلو
- سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز :1 قاشق غذاخوری
- شکر در صورت تمایل :2 قاشق غذاخوری
- دانه فلفل :5 عدد
- رزماری :1 برگ
- سرکه:2 لیوان
- نمک :به مقدار لازم
روشی راحت برای درست کردن ترشی لبو
ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برای دو ساعت بپزد، سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید.
لبوهای خرد شده و شکر را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا برای دو دقیقه با هم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
در این مرحله برگ رزماری، تخم گشنیز، سیاه دانه، دانه فلفل و نمک را به مخلوط لبو اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته داخل یخچال قرار دهید تا ترشی برسد.
ترشی لبوی شیک و مجلسی
پاسخ ها