کسی در فیلم حضور دارد که من بشناسم؟
رییس ویترسپون که آخرین بار با فیلم « Wild » در سال 2014 توانست نامزد اسکار شود، بازیگر اصلی فیلم است. نت ولف هم در فیلم حضور دارد که اگر علاقه مند به آثار نوجوان محوری نظیر « تقصیر ستاره بخت ماست » می باشید، او را خواهید شناخت. مایکل شین خستگی ناپذیر که در سالهای اخیر به شدت فعال بوده و اخیرا در فیلم « مسافران » نیز حضور یافته، دیگر بازیگر فیلم است.
داستان فیلم درباره چیست ؟
یک مادر 40 ساله ( رییس ویترسپون ) که از همسرش جدا شده، به همراه دخترانش به منزل پدری شان می آیند تا زندگی جدیدی را آغاز کنند. مدتی بعد 3 پسر جوان که عشق هالیوود هستند به سراغ او می آیند و این مادر هم به آنها اعلام می کند که اینجا خانه خودتان هست و بفرمائید مستقر شوید. سپس آنها به یکدیگر علاقه مند می شوند و در این وضعیت قاراشمیش، شوهر سابق زن هم سر و کله اش پیدا می شود و...
کارگردان کیست؟
هیلی میرز - شایر که دختر کارگردانان مشهور، نانسی میرز و چارلز شایر می باشد. « دوباره خانه » اولین ساخته میرز - شایر می باشد. در سالهای اخیر وی بیشتر به دلیل حواشی فراوانش که یکی از آنان قرار و انتشار تصاویرش با کیانو ریوز بود شناخته می شود.
خانواده ها در هنگام تماشای فیلم باید به چه نکاتی توجه نمایند؟
درجه بندی سنی فیلم مناسب برای افراد 13 سال به بالا دسته بندی شده است اما بهرحال محتوای اثر شاید خیلی مناسب این افراد نباشد. اگرچه شوخی و نوشیدن و ارتباط در فیلم با فضای کمیک به تصویر کشیده می شود، اما بهرحال بهتر هست هنگام تماشای فیلم توسط عزیزان کم سن و سال، در کنارشان حضور داشته باشید!
نکات مثبت فیلم ؟
مثل هر کمدی رمانتیک دیگه ای، فیلم حال مخاطبش رو بد نمی کند و در بدترین حالت ممکن فقط به مدت معینی مخاطبش را سرکار می گذارد تا از حال بدش دور شود!
نکات منفی فیلم ؟
« دوباره خانه » فیلمنامه عجیب و غریبی دارد. در طول داستان به یکباره سه نفر به خانه یک مادر تنها وارد می شوند و مادر هم بی خود و بی جهت از آنان می خواهد که در منزلش بمانند! فیلم در همین ابتدای امر، تکلیفش را با مخاطبش مشخص می کند!
کمدی های رمانتیک معمولاً دیالوگ های جالب و ماندگاری دارند، اما در « خانه دوباره » اغلب دیالوگ ها ضعیف و کلیشه ای هستند و شبیه به جملاتی است که اغلب نوجوانان به یکدیگر می گویند!
این یکی از دیالوگ های فیلم است : « تو لیاقتت بیشتر از من هست! »
در آثار رمانتیک معمولاً لحظاتی وجود دارد که طی آن، صدای محیط قطع و موسیقی جایگزین می شود تا تصویر حس و حال کامل را به مخاطب انتقال دهد. اما در « دوباره خانه » این لحظات بسیار زیاد تکرار می شوند که در نوع خودش جالب است!
فیلم در طول داستان شوهر سابق زن را وارد داستان می کند که دقیقاً شوهر سابق به معنای واقعی است! با همان فرمول همیشگی و همان رفتارها و همان دیالوگ های کلیشه ای. طبق معمول او مشخص نیست چرا رفته که حالا اینچنین آتشین برگشته!
حرف آخر :
تو عزیزی مهربونی، تو از آسمونی!
پاسخ ها