یک سری از ویژگی هایی که یک وکیل خوب را از دیگر وکلا متمایز می سازد عبارت است از:
تحصیلات: یکی از عوامل تاثیر گذار بر توانایی های یک وکیل خوب، میزان تحصیلات او و همچنین سطح علمی دانشگاهی می باشد که از آن فارغ التحصیل شده است. زیرا سطح علمی دانشگاه با میزان دانش و تسلط وکیل بر قانون و مقررات در ارتباط مستقیم قرار دارد. با همه این تفاصیل باید گفت که تحصیلات تنها معیار سنجش توانایی یک وکیل نیست چه بسا وکلایی که از مدرک قابل قبولی برخوردار بوده اند ولی در مواجه با پرونده های پیچیده نتیجه را به راحتی واگذار کرده اند، پس توصیه می شود تمامی پارامترها را کنار هم قرار داده و در نهایت اقدام به تصمیم گیری بکنید و تنها با تیک خوردن یک مورد تحصیلات، انتخاب وکیل خود را نهایی نفرمایید.
سابقه: سال هایی که یک وکیل در حوزه ای فعالیت کرده و رزومه ای درخشان از تعداد بالای موفقیت ها ایجاد کرده، نشان از تبحر و توانایی های او می باشد و بهترین عامل در راهنمایی انتخاب یک وکیل به شمار می رود. حال اگر وکیل شما حوزه خاصی را انتخاب کرده و سال های طولانی در همان حوزه بصورت تخصصی فعالیت و پرونده قبول کرده است می توان ادعا کرد بیش از سایر وکلا تسلط بر قانون و مقررات و راه های میان بر آن زمینه دارد و به راحتی می تواند بدون اتلاف وقت، پرونده شما را به بار بنشاند.
نظم: تمام صاحب نظران عرصه وکالت تایید میکنند که از عوامل مهم دخیل در موفقیت یک پرونده، پیگیری منظم و مستمر آن است. وکیلی از پس چنین مسئولیتی بر می آید که خود دارای نظم و انضباط کاری بوده و در انجام به موقع وظایف اهمال کاری نداشته باشد. پس در پروسه ی انتخاب، وکیل مدنظر خود را از این بابت مورد بازبینی قرار دهید.
فن بیان: علم یک وکیل از زبانش جاری می شود. مادامی که یک شخص در مقام دفاع از قدرت گفتار ضعیفی برخوردار باشد توانایی انتقال مفهوم نخواهد داشت و ناچار نتیجه ی دادگاه را واگذار می کند چرا که قابلیت استفاده از اسناد و مدارک و توجیح به حق قاضی را نداشته است.
پاسخ ها