fatemeh

fatemeh

توسط ۷ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

چگونه سابقه بهترین وکیل را استعلام بگیریم؟+سوالات متداول

چکیده : مراحل استعلام سابقه بهترین وکیل در گذشته بسیار پیچیده و دشوار بود و افراد برای گرفتن استعلام باید به محل صادر شدن پروانه وکالت وکیل مراجعه می کردند حتی اگر مرکز کانون وکلای صادر کننده پروانه وکالت در شهری دیگر بود. این مسئله علاوه بر بار اضافی هزینه ای که داشت، مدت زمان بیشتری را می طلبید و همین امر باعث می شد افراد از گرفتن استعلام وکیل خود شانه خالی کرده و به انتخاب ناآگاهانه بسنده کنند. اما امروزه با راه اندازی سیستم های آنلاین به راحتی و در عرض چند دقیقه می توان این مراحل را طی کرد.

از آنجا که گزینش وکیل برای پرونده های حقوقی یکی از مهم ترین مراحل دادرسی به شمار می رود، اطمینان از کیفیت سابقه او مستلزم پیگیری هایی می باشد. مراحل استعلام در گذشته بسیار پیچیده و دشوار بود و افراد برای گرفتن استعلام باید به محل صادر شدن پروانه وکالت وکیل مراجعه می کردند حتی اگر مرکز کانون وکلای صادر کننده پروانه وکالت در شهری دیگر بود. این مسئله علاوه بر بار اضافی هزینه ای که داشت، مدت زمان بیشتری را می طلبید و همین امر باعث می شد افراد از گرفتن استعلام وکیل خود شانه خالی کرده و به انتخاب ناآگاهانه بسنده کنند. اما امروزه با راه اندازی سیستم های آنلاین به راحتی و در عرض چند دقیقه می توان این مراحل را طی کرد، در ادامه به اینکه چگونه سابقه بهترین وکیل را استعلام بگیریم؟ خواهیم پرداخت.

استعلام سابقه وکیل در گوگل

گاهی با این موضوع برخورد داشته ایم که افراد در جامعه و در مواجه با مشاورین حقوقی و کارشناسان حقوقی، دچار اشتباه می شوند. جا دارد یادآوری کنیم افرادی بهترین وکیل تهران خوانده می شوند که در آزمون های وکالت شرکت کرده و بعد از کسب امتیاز قبولی، نسبت به دریافت پروانه وکالت از مراجع قانونی اقدام کرده اند و هر شخصی که صرفا حقوق خوانده از وکلا محسوب نمی شود؛ ولی اکثرا افراد با این تصور اشتباه، در مورد گزینش وکیل دست به انتخاب های نادرست زده اند.

کارشناسان و مشاورین حقوقی، تحصیل کرده رشته ی حقوق هستند اما به دنبال آن نسبت به دریافت پروانه وکالت اقدام نکرده اند و تنها در زمینه ی ارائه مشاوره در زمینه حقوقی فعالیت می کنند و در مراجع قضایی و جلسات دادگاه هیچ گونه اختیارات قانونی ندارند. جالب است بدانید حتی مشاوره دادن نیازمند داشتن پیش زمینه ای از وکالت است به عبارتی در هیئت مدیره کانون وکلای مرکز، داشتن دو سال سابقه ی وکالت برای ارائه مشاوره حقوقی الزامی است. در حالی که این اصطلاح مشاور حقوقی، توسط افراد به راحتی استفاده می شود و گاها جنبه کلاهبرداری به خود می گیرد چرا که مشاوره می تواند بیشتر از وکالت بر روی نتیجه ی پرونده تاثیر بگذارد.

در مورد وکلا باید اشاره کنیم که، وکیلی اجازه بستن قرارداد با موکل را دارد که دارای پروانه وکالت باشد. پروانه وکالت تنها از مراجع معتبر صادر می شود. مراجع معتبر جهت صدور پروانه وکالت وکیل دو قسم است: کانون وکلا یا مرکز وکلای قوه قضائیه. ناگفته نماند که این پروانه های صادر شده دارای تاریخ می باشند،به عبارتی اعتبار آن زمانی محدودی داشته و بعد مدت مشخص شده به تمدید مجدد نیاز دارند. و این موارد یعنی وجود پروانه وکالت و اعتبار آن عواملی هستند که اطلاع از آن ها تنها با استعلام از گوگل توسط سامانه خدمات قضایی من امکان پذیر است. بنابراین هنگام انتخاب بهترین وکیل اصفهان، این مورد مهم را در نظر داشته باشید.

چگونه سابقه بهترین وکیل را استعلام بگیریم؟+سوالات متداول

سامانه استعلام وضعیت وکیل چیست؟

اگر شما در مورد این سوال که چگونه سابقه بهترین وکیل را استعلام بگیریم؟ دغدغه دارید باید بگوییم افرادی که به دلیل مشکلات حقوقی پرونده ای در جریان دارند به دو صورت می توانند وضعیت پرونده خود را پیگیری کنند. در مورد اول شخصا اقدام به حل و فصل مراحل پرونده خود می کنند و در مورد دوم چون افراد می دانند که طرح دعوای قضایی، تخصص آن حوزه را نیاز دارد و خود نمی توانند گره های مسیر رسیدگی به پرونده را حل کنند، پس اقدام به گرفتن وکیل متخصص در آن حوزه می کنند. حال این به عهده خود فرد است که این وکیل انتخاب شده یک وکیل پایه یک دادگستری و ماهر باشد یا یک کارآموز وکالت. در مرحله بعد همان طور که اشاره شد باید اقدام به گرفتن استعلام کرده و از وضعیت وکالت وکیل اطمینان حاصل کنیم که این مرحله در گذشته ملزم به حضور در حوزه صادر کننده پروانه وکالت بود ولی امروزه به راحتی با روش آنلاین انجام می شود.

با راه اندازی سامانه های آنلاین یا همان سایت های اختصاصی این مراکز، تا حد زیادی مراحل استعلام برای موکلین آسان شد ولی از طرفی یک مشکلی که هم چنان باقی بود نامعلوم بودن مرکز صادر کننده برای هرکدام از وکلا بود.اکثرا پیش می آمد که موکلین نمی دانستند وکیل مدنظر آن ها از کدام یک از کانون یا مرکز وکلا پروانه خود را دریافت کرده است و این به دلیل متعدد بودن تعداد سایت های استعلام وکیل بود. بنابراین باز هم مرحله استعلام گرفتن برای افراد دشوار بود و اطلاعات اولیه زیادی را می طلبید.

به منظور مرتفع کردن این مشکل، سامانه ی جامع جهت یکپارچه سازی استعلام وکلا اعم از وکلای کانون وکلا یا مرکز قوه قضائیه شکل گرفت. قوه قضائیه سامانه ای را به نام سامانه استعلام وضعیت وکیل تاسیس کرد. این سامانه از دو راه سامانه عدل ایران adliran.ir و سامانه ثنا، قابل دسترسی می باشد. در این بخش توسط دو قسمت مختلف یعنی استعلام قضایی و خدمات ویژه می توانید نسبت به گرفتن استعلام وکیل اقدام کنید. در توضیح دقیق سامانه استعلام وکیل باید گفت که سامانه ی استعلام وکیل یک قسمت از سایت عدل ایران است و کاربران به دو روش می توانند به آن دسترسی داشته باشند:

سامانه ی عدل ایران به منظور راحتی مراحل کار، برای استعلام سابقه وکیل، از دو روش به کاربران دسترسی داده است. به این منظور شما بعد از وارد شدن به بخش استعلام قضایی، استعلام وضعیت وکیل را مشاهده می کنید و از این قسمت به را حتی می توانید استعلام بگیرید. و یا در روش دوم ابتدا با وارد شدن به بخش خدمات ویژه و سپس خدمات قضایی من، می توانید استعلام سابقه وکیل را بگیرید. مراحل به این صورت است که بعد از وارد شدن به سامانه استعلام وکیل، با یک فیلدی مواجه می شوید. در آن فیلد از شما می خواهند شماره ملی وکیل را وارد کنید، و با وارد کردن آن ،یک سری اطلاعات لازم اعم از اطلاعات شخص وکیل مانند نام و نام خانوادگی، نام پدر، وضعیت اشتغال به کار وکیل، تاریخ اعتبار پروانه و مرجع صدور پروانه وکالت را می توانید دریافت کنید.

چگونه سابقه بهترین وکیل را استعلام بگیریم؟+سوالات متداول

سوالات متداول:

منظور از سامانه استعلام وضعیت وکیل چیست؟

سامانه ی استعلام وضعیت وکیل بخشی از سایت عدل ایران می باشد که از دو روش به موکلین دسترسی می دهد، یکی استعلام قضایی و دیگری خدمات ویژه و بعد خدمات قضایی من. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مطلب بالا را مطالعه کنید.

استعلام وکیل از سایت استعلام وضعیت وکیل، به چه شکلی می باشد؟

برای دریافت استعلام مورد نظر از سایت استعلام وضعیت وکیل، ابتدا باید بخش استعلام قضایی را بزنید و سپس روی استعلام وضعیت وکیل کلیک کنید و اطلاعات درخواست شده را در فیلد پر کرده سپس استعلام بگیرید.

استعلام وکیل از سامانه "خدمات قضایی منبه چه شکل می باشد؟

برای استعلام وضعیت وکیل از سامانه ی خدمات قضایی من، ابتدا باید وارد بخش خدمات ویژه بشوید و سپس روی گزینه خدمات قضایی من کلیک کنید و مراحل خواسته شده را طی کنید.

کلام آخر

در این مطلب به استعلام وکیل انتخاب شده از سوی شما و اهمیت آن به منظور اطلاع از سابقه وکیل اشاره کردیم و تغییر شرایط و سهولت استعلام از گذشته تا کنون را شرح دادیم. سپس سامانه های مربوطه جهت استعلام را معرفی کرده و به طور مفصل به سوال چگونه سابقه بهترین وکیل را استعلام بگیریم؟ پرداختیم. حال شما به کلیات ضرورت این مسئله آگاه هستید و می توانید قبل از این که پرونده را در اختیار وکیل متخصص حوزه خود قرار دهید از پروانه وکالت او و اعتبار تاریخ آن اطمینان حاصل کنید.

منبع مطلب : استعلام وکیل

 

fatemeh
fatemeh

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋