آرامش افراد در جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هیچ کس حق ندارد این امنیت را از مردم سلب کند. انتقال فردی بدون میل و ارده خود از جایی به جای دیگر به وسیله تهدید، زور، کتک و … آدم ربایی است. در آدم ربایی مجرم بنا به علت هایی از جمله دریافت پول، تجاوز، انتقام، تهدید و یا به علت بیماری های روانی، شخصی را مخفی می کند. به همین علت یکی از جرایم غیرقابل گذشت است که جنبه عمومی دارد و قانون برای این مجرمان، اشد مجازات را در نظر می گیرد.
در جرم آدم ربایی مهم است که مجرم با اراده و خواست خود این کار را انجام دهد. آدم ربایی دو مصداق از جرایم علیه اشخاص است یعنی علاوه بر سلب آزادی و صدمات بدنی، به شخصیت معنوی قربانی نیز تعرض می شود. آدم ربایی علاوه بر صدمه به فرد قربانی و خانواده او، موجب رعب و وحشت در جامعه می شود و به عبارتی حس ناامنی را به مردم وارد می کند. این جرم یکی از جرایم غیرقابل گذشت است که مجازات سنگینی دارد. در ماده 14 مجمع القوانین حمورابی، مجازات آدم ربایی اعدام است.
مجازات آدم ربایی به عوامل مختلفی بستگی دارد، چنانچه در حین آدم ربایی به قربانی آسیبی وارد شود، مجازات مجرم افزایش می یابد. همینطور اشخاصی که به هر دلیلی در این جرم مشارکت داشته باشند، مجرم شناخته شده و مجازات می شوند. اما بسته به اینکه آدم ربایی با زور به عنف بوده و یا نه و باتوجه به سن مجنی علیه، حبس از 2 تا 5 سال و حبس بیش از 5 تا 10 سال دارد. وکیل آدم ربایی و یا بهترین وکیل جنایی در تهران اطلاعات کاملی در خصوص مجازات فرد آدم ربا دارند.
منبع مقاله : بهترین وکیل آدم ربایی در تهران
پاسخ ها