fardinamiri5580

fardinamiri5580

توسط ۱۷ نفر دنبال می شود
 ۳۴ نفر را دنبال می کند

نحوه تشخیص قطعات موبایل اصل از فیک

گاهی اوقات بعد از استفاده طولانی مدت از موبایل یا بر اثر ضربه وارد شده به تلفن همراه، این وسیله دچار مشکل می‌شود. همچنین ممکن است بعضی از قطعات گوشی نیز خراب شده و احتیاج به تعمیر یا تعویض پیدا کنند. یکی از موضوعات مهم در تعمیر و تعویض قطعات گوشی، نحوه تشخیص قطعات  اصل از فیک است. در بازار قطعات با درجه کیفی متفاوتی به فروش می‌رسند و نمی‌توان به هر فروشنده و برندی برای تعویض قطعات اعتماد کرد.

خراب شدن قطعات موبایل

گوشی موبایل از قطعات سخت‌افزاری مختلفی تشکیل شده که بیشتر آن‌ها در اثر استفاده نادرست، ضربه یا خط خوردگی آسیب می‌بینند و نیاز به تعویض پیدا می‌کنند. قطعات مختلفی مانند فلت، تاچ، ایرپیس، بازر بلندگو، میکروفن، باتری موبایل، تاچ ال سی دی و… از قطعات رایجی هستند که در صورت خرابی مجبور به تعویض آن‌ها هستیم. خیس شدن گوشی باعث ورود آب به داخل موبایل و قطعات آن می‌شود، همین امر باعث می‌شود تا قطعاتی مانند ایرپیس یا ایرفون اسپیکر دچار مشکلات مختلفی شده و در نهایت خراب شده و از کار بیفتند. همچنین تاچ، ال سی دی و باتری موبایل از دیگر قطعاتی هستند که بیشتر در معرض آسیب و تعویض هستند.

نحوه تشخیص باتری اصل از فیک

خرید باتری موبایل با توجه به اصل یا فیک بودن آن همیشه کار سختی بوده است. شکل ظاهری این قطعه از قطعات تلفن، افراد زیادی را برای خرید باتری اصل به اشتباه می‌اندازد. در ادامه به بررسی مواردی می‌پردازیم که در تشخیص باتری اصل از فیک به ما کمک می‌کند.

  • بسته‌بندی باتری

جعبه‌های مخصوص نگهداری باتری اصل به شکلی آراسته و تمیز بسته‌بندی می‌شوند. کیفیت جعبه و رنگ نوشته‌های روی آن یکی از موارد مهم در تشخیص باتری اصل از فیک است.

  • تاریخ تولید باتری

بر روی باتری موبایل، تاریخ تولید آن درج شده است. باتری‌های اصل و باکیفیت دارای جعبه‌ای با تاریخ درج شده بر روی باتری هستند. در واقع با توجه به دو تاریخ حک شده بر روی باتری و جعبه و در صورت یکی بودن، می‌توانید از صحت خرید خود اطمینان حاصل کنید.

  • بررسی اتصال NFC

ان اف سی، نوعی قابلیت ارتباطی است که در باتری قابل مشاهده است. یکی از بهترین روش‌ها برای تشخیص باتری اصل از فیک، بررسی اتصال NFC است. در صورتی باتری تلفن همراه اصل خواهد بود که بعد از جدا کردن کاغذ باتری اتصال NFC قابل مشاهده باشد.

باتری اصل با وجود این اتصال، سطحی هموار و یکدست دارد اما در باتری فیک در صورت وجود این اتصال، شما سطحی ناهموار با برآمدگی مشاهده خواهید کرد. همچنین در بعضی از باتری‌های فیک اتصال NFC وجود ندارد.

  • نوشته‌های درج شده بر روی باتری

یک باتری اصل دارای نوشته‌هایی با فونت Bold یا توپُر است و همچنین این نوشته‌ها رنگی کاملاً سیاه دارند. در صورتی که باتری فیک از این ویژگی‌ها برخوردار نیست و معمولاً نوشته‌های حک شده بر روی آن کم‌رنگ و چاپی بی‌کیفیت دارند.

  • شکل ظاهری و بدنه باتری

شکل ظاهری باتری اصل بسیار تمیز بوده و شما با دقت در بسته‌بندی لبه‌های برچسب باتری، متوجه این موضوع خواهید شد. اگر فاصله بین برچسبی که باتری را دربرگرفته با لبه باتری کم باشد و شما ظاهری مرتب و یکنواخت را مشاهده کنید، در این صورت باتری اصل است.

همچنین زاویه بخش پایینی باتری اصل، شکلی تمیز با لبه‌ای کوچک دارد اما یک باتری فیک، زاویه بزرگ‌تر داشته و کیفیت نامطلوب آن نیز کاملاً مشخص خواهد بود.

  • پلاستیک باتری

در ساخت باتری اصل از پلاستیک باکیفیت به نام PC استفاده می‌شود. جنس پلاستیک باتری اصل مرغوب بوده و دارای سطحی یکنواخت است. همچنین باتری اصل در برابر ضربه مقاومت بالایی دارد. برخلاف این مشخصات، باتری فیک سطحی ناهموار و بی‌کیفیت دارد.

  • شکل قرارگیری کانکتور باتری

یکی دیگر از مهم‌ترین روش‌های تشخیص باتری اصل از فیک، توجه به نحوه قرارگیری کانکتور باتری است. در باتری اصل گوشی‌های مختلف، کانکتور به خوبی داخل جای خود قرار گرفته اما در باتری فیک کانکتور شکل مرتبی نداشته و حالت بیرون‌زدگی دارد.

نحوه تشخیص تاچ ال سی دی موبایل اصل از فیک

تاچ ال سی دی قطعه‌ای مهم و حساس است که در معرض بیشترین آسیب قرار دارد. صفحه نمایشگر موبایل از چهار لایه تشکیل شده است و نسبت به هر ضربه سخت و محکم، آسیب‌پذیر خواهد بود. در واقع تاچ و ال سی دی دو صفحه جدا هستند که به دلیل اتصال آن‌ها به یکدیگر با عنوان رایج تاچ ال سی دی شناخته می‌شوند.

لایه تاچ اثر و حرکات انگشت فرد را تشخیص می‌دهد و لایه ال سی دی نیز وظیفه نمایش تصاویر در موبایل را برعهده دارد. ال سی‌ دی‌های اصلی که در بازار موجود هستند با نشان OEM به فروش می‌رسند.

  • کیفیت تصویر

تشخیص تاچ ال سی دی اصل از فیک

خرید تاچ ال سی دی اورجینال و تشخیص آن از فیک، امری به مراتب سخت‌تر از تشخیص باتری اصل و فیک است. با این وجود توجه به شفافیت، کیفیت تصویر و رنگ‌های موجود در تصویر به شما این امکان را می‌دهد تا ال سی دی اصل را از فیک تشخیص دهید. همچنین سرعت کارکرد تاچ گوشی نیز دلیل بر اصل یا کپی بودن ال سی دی گوشی است.

  • درجه روشنایی صفحه نمایشگر

ال سی دی اصل از درجه روشنایی صفحه خوبی برخوردار است و شما می‌توانید اصل بودن آن را در فضای بیرون با نور مستقیم آفتاب امتحان کنید. تاچ ال سی دی اصل در نور زیاد آفتاب مشکلی برای دیدن تصویر صفحه نمایشگر به وجود نمی‌آورد.

  • دوربین سلفی

ال سی دی اصل در قسمت لنز دوربین سلفی دارای یک محافظ است. در صورتی که این محافظ را به هنگام خرید ال سی دی موبایل مشاهده نکردید، دلیل خوبی برای فیک بودن آن است.

  • شماره سریال حک شده بر روی تاچ ال سی دی

شماره سریال ال سی دی فیک با فونتی بزرگ و پررنگ بر روی آن درج شده است اما در ال سی دی اصل، این شماره سریال بسیار کم‌رنگ و فونتی ریز دارد.

منبع خبر

fardinamiri5580
fardinamiri5580

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋