صفحه سازهای وردپرس سهولت استفاده را ارائه می دهند و نیازی به کدنویسی ندارند و به همه نوع کاربران کمک می کنند تا بدون نیاز به استخدام طراحان وب سایت طراحی کنند. با این حال، پیدا کردن صفحهساز مناسب با گزینههای بسیاری از ابزار طراحی موجود میتواند چالش برانگیز باشد.
Elementor و Beaver Builder دو مورد از محبوب ترین افزونه های صفحه ساز وردپرس هستند. در حالی که ویرایشگر بصری آنها گزینه های سفارشی سازی مشابهی را پوشش می دهد، بسته به نوع وب سایتی که ایجاد می کنید، ممکن است یکی بهتر باشد.
این مقاله مقایسه مفصلی از افزونه المنتور در مقابل Beaver Builder را ارائه می دهد تا به شما در تصمیم گیری در مورد راه حل مناسب کمک کند.
تفاوت اصلی بین Elementor و Beaver Builder این است که Elementor پایگاه کاربر بزرگتری دارد و ویژگی ها و ویجت های بیشتری را ارائه می دهد و آن را به گزینه ای همه کاره تر تبدیل می کند. در مقابل، Beaver Builder رابط کاربری سادهتر و کارآمدتری دارد که استفاده از آن را آسانتر و برای مبتدیان بهتر میکند. علاوه بر این، Elementor به دلیل انتخاب گستردهتر قالبها، برای وبسایتهای بزرگتر و پیچیدهتر مناسبتر است.
چه چیزی یک صفحه ساز خوب را می سازد؟
قبل از اینکه جلوتر برویم، در اینجا چند فاکتور مهم وجود دارد که نشان دهنده یک افزونه وردپرس خوب برای صفحه سازی است:
کاربر پسند بودن – یک صفحه ساز خوب وردپرس باید سریع، کارآمد و آسان برای استفاده باشد.
ویژگیها – باید دارای ویجتها و طرحبندیهای مختلف برای ساخت صفحات خاص برای انواع مختلف وبسایت، مانند تجارت الکترونیک و سایتهای تجاری باشد.
تنظیمات طراحی – یک افزونه سازنده وب سایت را انتخاب کنید که چندین گزینه برای ایجاد یک وب سایت منحصر به فرد ارائه می دهد.
قابلیت سفارشیسازی – یک صفحهساز خوب به کاربران این امکان را میدهد تا یک وبسایت از ابتدا یا با استفاده از تمهای از پیش ساخته شده و قالبهای بلوک سفارشی ایجاد کنند.
پاسخگویی – سازندگان صفحه باید به شما اجازه دهند تا یک وب سایت سازگار با موبایل بسازید تا تجربه کاربر در دستگاه ها و اندازه های مختلف صفحه نمایش را بهبود بخشد.
قیمت - اکثر افزونه ها یک نسخه رایگان همراه با برنامه های پرمیوم ارائه می دهند، بنابراین به دنبال راه حل مقرون به صرفه ای باشید که ویژگی های کافی را پوشش می دهد.
پشتیبانی - بررسی کنید که آیا پشتیبانی مشتری وجود دارد در صورتی که در طول توسعه وب سایت با مشکل مواجه شدید.
مطالعه پیشنهادی
نحوه نصب افزونه های وردپرس
چگونه یک وب سایت بسازیم
اکنون که می دانید چه چیزی یک افزونه صفحه ساز خوب وردپرس را می سازد، اجازه دهید جزئیات بیشتری را با مقایسه Elementor و Beaver Builder بررسی کنیم.
المنتور بیور بیلدر
سهولت استفاده دارای ویرایشگر بصری کشیدن و رها کردن، میانبرهای صفحه کلید، و عملکرد راست کلیک است. ویرایشگر بصری کشیدن و رها کردن و میانبرهای صفحه کلید را بدون گزینه کلیک راست ارائه می دهد.
ماژولها از چندین ویجت اصلی و حرفهای پشتیبانی میکنند، اما فاقد ویژگی برچسبگذاری سفید هستند دارای طیف وسیعی از عناصر با ویژگی برچسبگذاری سفید در طرحهای برتر
گزینه های طراحی Elementor Pro از تنظیمات طراحی پیشرفته مانند جلوه های حرکتی گزینه های طراحی پیشرفته محدود پشتیبانی می کند
تمها و قالبها بیش از 200 قالب از پیش ساخته شده و یک تمساز داخلی ارائه میکند. گزینههای قالب از پیش ساخته کمتر و سازنده تم به هزینه اضافی نیاز دارد.
طراحیهای واکنشپذیری که با Elementor ساخته شدهاند بهطور پیشفرض واکنشگرا هستند همه طرحبندیها بهطور خودکار در اندازههای مختلف صفحه تنظیم میشوند
Elementor vs Beaver Builder: سهولت استفاده
این بخش رابط کاربری هر دو ویرایشگر بصری Elementor و Beaver Builder را با هم مقایسه می کند، بنابراین می توانید تصمیم بگیرید که کدام صفحه ساز برای استفاده راحت تر است.
عنصر
بنر المنتور
رابط این صفحه ساز دارای دو بخش اصلی است. در سمت چپ، پنل ناوبری ویرایش Elementor را خواهید دید که امکان دسترسی سریع به ویجت های مختلف از دسته های اصلی، حرفه ای و عمومی را فراهم می کند.
در سمت راست صفحه وبی است که در حال ایجاد آن هستید. به سادگی عناصر را از پانل سمت چپ به بخش های مختلف صفحه بکشید. همچنین میتوانید برای سفارشی کردن طرحبندی صفحه از پیش ساخته شده، ستونها را اضافه یا حذف کنید. هر بخش می تواند تا شش ستون داشته باشد و می توانید عناصر را در هر مکانی قرار دهید.
پنل Elementor و صفحه پیش نمایش زنده
هنگامی که کاربران روی یک بخش، ستون یا صفحه راست کلیک می کنند، یک منوی پاپ آپ با گزینه های کپی-پیست و تکراری ظاهر می شود. به علاوه، Elementor میانبرهای صفحه کلید مانند CTRL+Z را برای لغو یک عمل پیاده سازی می کند.
هر بار که روی یک عنصر کلیک می کنید، یک منوی ویرایش در پانل ظاهر می شود. به عنوان مثال، با کلیک بر روی یک تصویر می توانید اندازه و تراز آن را تنظیم کنید. همچنین، نماد ویرایش در بالای هر عنصر به شما امکان می دهد طرح بندی صفحه را به سرعت سفارشی کنید.
منوی ویرایش تصویر Elementor
ویرایشگر زنده تعاملی هر زمان که عنصر جدیدی را به صفحه اضافه میکنید، تغییرات سایت را پیشنمایش میکند. همچنین، Elementor دارای یک ویژگی برای ذخیره خودکار پیشرفت کار شما است.
پنل Elementor دارای ویژگی هایی مانند:
Navigator - کاربران می توانند به راحتی بین بخش ها جابجا شوند و آنها را با استفاده از پنجره ناوبری بصری سازنده صفحه تنظیم کنند.
تاریخچه – ویرایشها را ردیابی میکند و به شما امکان میدهد هر زمان که بخواهید یک عمل را مجدداً یا لغو کنید.
حالت پاسخگو - این به کاربران امکان می دهد تنظیمات را اعمال کرده و آنها را روی دسکتاپ، تبلت و دستگاه های تلفن همراه آزمایش کنند.
پیش نمایش تغییرات – به کاربران اجازه می دهد تا قبل از انتشار ظاهر صفحه را بررسی کنند.
Beaver Builder
بنر Beaver Builder
هنگامی که برای اولین بار به رابط Beaver Builder در وردپرس دسترسی پیدا می کنید، یک آموزش سریع در مورد استفاده از این افزونه، از انتخاب یک قالب گرفته تا افزودن و ویرایش محتوا وجود خواهد داشت. این به ویژه برای مبتدیانی که تازه با صفحه سازها شروع کرده اند مفید است.
مانند Elementor، Beaver Builder به راحتی قابل پیمایش است
یک ویرایشگر بصری کشیدن و رها کردن. رابط کاربری از یک پنل محتوا و یک صفحه پیش نمایش زنده تشکیل شده است.
طرح رابط Beaver Builder
هنگامی که روی دکمه + در بالا سمت راست کلیک می کنید، پانل شبیه به Elementor به سمت پایین گسترش می یابد. سپس با کشیدن یک ماژول به صفحه، یک پاپ آپ با گزینه های ویرایش ظاهر می شود.
منوی ویرایش پاپ آپ Beaver Builder
این صفحه ساز دارای یک پیش نمایش زنده است تا بتوانید پیشرفت ویرایش خود را مشاهده کنید. همچنین Beaver Builder هر تغییری را به صورت خودکار ذخیره می کند، مشابه Elementor.
علاوه بر این، Beaver Builder یک منوی Tools را در گوشه سمت چپ بالای صفحه ارائه می دهد. این امکان را به شما میدهد تا طرحبندیها را به سرعت پیشنمایش، کپی و منتشر کنید. علاوه بر این، لیستی از میانبرهای صفحه کلید پشتیبانی شده و یک برگه تاریخچه وجود دارد که در آن کاربران می توانند به راحتی تمام اقدامات خود را بررسی کنند و مشکلات صفحه را مشاهده کنند.
منوی ابزار Beaver Builder
برخلاف Elementor، رابط Beaver Builder منوی کلیک راست را ارائه نمی دهد. بنابراین، کاربران برای دسترسی به تنظیمات خاص باید سطرها و ستونهای مختلف را پیمایش کنند.
حکم
هنگام مقایسه رابط های Elementor در مقابل Beaver Builder، هر دو سازنده صفحه، ناوبری آسان و یک ویرایشگر بصری بصری را ارائه می دهند. همچنین، هر دو از میانبرهای آشنای صفحه کلید برای اعمال سریع تغییرات پشتیبانی می کنند.
با این حال، رابط Beaver Builder از عملکرد راست کلیک برای تنظیم آسان عناصر صفحه پشتیبانی نمی کند - برخلاف Elementor.
Elementor vs Beaver Builder: Modules
هر دو صفحه ساز عناصر و گزینه های سبک گسترده ای را ارائه می دهند که به کاربران امکان می دهد عملکردهای منحصر به فردی را به صفحات وردپرس خود اضافه کنند.
عنصر
نسخه رایگان این افزونه صفحه ساز گزینه های سبک کافی را از طریق انواع ویجت های اولیه ارائه می دهد. اینها شامل یک ویرایشگر متن و همچنین دکمهها، فیلمها، تصاویر، نقشههای گوگل و جعبههای نماد میشود.
ارتقاء به Elementor Pro به شما امکان می دهد به ویجت های انحصاری مانند اسلایدها، نمونه کارها، فهرست مطالب، شمارش معکوس، جداول قیمت گذاری، و فراخوان برای اقدام (CTA) دسترسی داشته باشید.
ویجت های Elementor
این صفحه ساز همچنین شامل ویجت های WooCommerce است که به کاربران امکان می دهد تصاویر و قیمت محصول، دکمه های افزودن به سبد خرید و رتبه بندی محصول را سفارشی کنند. با استفاده از این عناصر، می توانید به راحتی یک صفحه تجارت الکترونیک بسازید و آن را مطابق با ترجیحات خود طراحی کنید.
در عین حال، ویجتهای تم Elementor به کاربران کمک میکنند تا پستهای تکی با عناصری مانند آرم سایت، عنوان پست، کادر نویسنده و گزیده پست ایجاد کنند.
علاوه بر این، این افزونه دارای یک سازنده پاپ آپ است که می توانید از آن برای افزایش لیست مشترکین خود استفاده کنید یا بازدیدکنندگان را از آخرین اخبار سایت خود مطلع کنید. الگوهای مختلفی در دسترس هستند، از جمله گزینههای استایلی مانند پنجرههای بازشو تمام صفحه، کشویی و فلایاین.
Beaver Builder
این صفحه ساز ردیف ها، ستون ها و ماژول ها را به انواع مختلفی دسته بندی می کند:
ماژول های پایه – شامل ویژگی های لازم برای ایجاد یک صفحه استاندارد، مانند ویرایشگر متن، عناصر صوتی و تصویری، و دکمه ها می باشد.
ماژولهای حرفهای – ماژولهای جامعتر مفید برای ایجاد یک صفحه تجاری، از جمله فرمهای تماس و ورود، CTA و محصولات BigCommerce.
بلوک های قابل استفاده مجدد - جایی که می توانید بلوک های سفارشی خود را پیدا کنید.
ابزارکهای وردپرس – شامل تقریباً هر ویجتی است که میتوانید در پنل مدیریت وردپرس بیابید، مانند بایگانیها، دستهها، منوی پیمایش و نظرات اخیر.
نسخه رایگان Beaver Builder به شما امکان میدهد صفحاتی با ویجتهای اولیه ایجاد کنید، در حالی که ارتقاء به برنامههای پولی بیش از ۹۰ ویجت حرفهای را باز میکند. کاربران همچنین می توانند ماژول های خود را برای فعال کردن عملکردهای خاص در سایت خود ایجاد کنند.
این افزونه ماژول ها را به انواع استاندارد و جهانی دسته بندی می کند. ایجاد یک عنصر سراسری به کاربران این امکان را می دهد که تغییرات را در همه جای وب سایت خود زمانی که عنصر در حال استفاده است اعمال کنند.
علاوه بر این، می توانید با تعریف نقش های مختلف مدیریت، دسترسی کاربران وب سایت را محدود کنید. سه نوع گزینه دسترسی کاربر جلویی وجود دارد:
دسترسی سازنده – به کاربران اجازه می دهد صفحات، پست ها و پست های سفارشی را ویرایش کنند.
ویرایش نامحدود – دسترسی ویرایش کامل را برای کاربران فراتر از صفحات و پست ها امکان پذیر می کند.
ویرایش جهانی ردیفها، ستونها و ماژولها - به کاربران اجازه میدهد ردیفها و ماژولهای جهانی را سفارشی کنند.
علاوه بر این، این صفحه ساز گزینه برچسب گذاری سفید را ارائه می دهد. می توانید نام و لوگوی شرکت خود را به جای Beaver Builder's در قسمت پشتی سایت قرار دهید.
حکم
هر دو Elementor و Beaver Builder نیازهای وب سایت های مختلف را پوشش می دهند - از شرکت های کوچک گرفته تا فروشگاه های بزرگ تجارت الکترونیک. Elementor به شما امکان میدهد به سرعت طرحبندی صفحه را تغییر دهید و عناصر را اضافه کنید، در حالی که Beaver Builder به شما امکان دسترسی به ویرایش ماژولهای محتوا را میدهد.
پاسخ ها