السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور در بعدازظهر امروز از ترافیک نیمه سنگین در برخی محورهای شمالی کشور و انسداد ۸ محور شریانی و غیرشریانی جاده‌های کشور خبر داد.

ایسنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور در بعدازظهر امروز از ترافیک نیمه سنگین در برخی محورهای شمالی کشور و انسداد ۸ محور شریانی و غیرشریانی جاده‌های کشور خبر داد.

6290055

سرهنگ محبی با اشاره به اینکه ترافیک در چندین محور پر تردد کشور به دلیل افزایش حجم سفرها و شرایط جوی نیمه‌سنگین گزارش شده است و این وضعیت در محورهای کرج-چالوس، هراز و آزادراه‌های کرج-قزوین و قزوین-کرج مشاهده می‌شود، افزود: همچنین از چندین محور به دلیل برف و یخبندان در نقاط مختلف کشور مسدود شده است.

وی با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور افزود: ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس (حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه)، مسیر جنوب به شمال محور هراز (محدوده سه‌راهی چلاو)،‌ آزادراه کرج-قزوین (محدوده گلشهر)، آزادراه قزوین-کرج (حدفاصل ساسانی تا پل فردیس) نیمه سنگین گزارش شده است. 

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به محورهای مسدود غیرشریانی، اظهار کرد: محورهای پونل – خلخال، هشتگرد – طالقان، کوثر-خلخال، پاتاوه-دهدشت تا اطلاع ثانونی مسدود است. همچنین محورهای گنجنامه – تویسرکان، سروآباد – پاوه (گردنه تته)، سی سخت – پادنا (رفت و برگشت) و وازک – بلده از جمله محورهای دارای انسداد فصلی هستند.

سرهنگ محبی همچنین از رانندگان خواست که پیش از سفر از وضعیت جاده‌ها و شرایط راه‌ها مطلع شوند و در صورت امکان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

 

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋