السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

وقتی پناهیان گرانی طلا و سکه را به مساجد ربط داد

در یک ویدئوی تازه، علیرضا پناهیان در پاسخ به مخاطبی که از افزایش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه خبر داد، دلیل گرانی را «عدم درآمدزایی مساجد» دانست و گفت دین واقعی در کشور ما جای خود را به نسخه‌ای مزخرف داده است.

برترین‌ها: در ویدئویی که به تازگی منتشر شده، علیرضا پناهیان درباره گرانی طلا و سکه سخن گفته و آن را به مساجد و وضعیت دینی کشور مرتبط می‌داند. او در پاسخ به مخاطبی که قیمت‌ها را در همان لحظه اعلام می‌کند — سکه ۲۰۲ میلیون تومان و طلای گرمی ۲۰ میلیون — می‌گوید: «برای اینکه مساجد ما محل درآمد نیست… برای اینکه دین ما دین واقعی نیست، دین مزخرف مسیحی است که اسلامیزه شده است!»

برخی معتقدند در شرایطی که مردم هر روز شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها هستند، شنیدن چنین جملاتی نه تنها کمکی به درک علت گرانی نمی‌کند، بلکه از مواجهه مستقیم با دلایل واقعی اقتصادی فاصله می‌گیرد. واقعیت این است که هیچ راهکار منطقی و عملی از سوی نهادها و مسئولان برای کنترل قیمت‌ها ارائه نمی‌شود و این پاسخ‌ها شاید بیشتر جنبه توجیهی دارند تا راه حل.

این وضعیت محدود به طلا و سکه نیست. نمونه روشن آن را در بازار خودرو می‌بینیم: وقتی یک شرکت بزرگ قیمت‌ها را افزایش داد و سایت فروشش بسته شد، امروز یک شرکت دیگر دوباره قیمت‌ها را بالا برد. همین روند در تمام کالاها، از اقلام خوراکی گرفته تا دلار، طلا و خودرو مشهود است.

نکته پایانی اینکه قیمت‌ها لحظه‌ای در حال بالا رفتن هستند و هرگونه پاسخی که به مسائل غیر اقتصادی منتسب شوند، هیچ اثری در ثبات بازار نخواهد داشت. واقعیت اقتصادی، چیزی فراتر از تحلیل‌های بی‌ارتباط با عرضه و تقاضاست.

پخش-نشدن-ویدئو

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋