السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

پیام غیرمستقیم بیرانوند به حسینی: به تراکتور بیا!

سیدحسین حسینی، سرانجام به سپاهان رفت اما چیزی نمانده بود او پیراهن تراکتور را بر تن کند.

فوتبالی: در حالیکه دیروز سیدحسین حسینی در دفتر زنوزی مالک تراکتور حضور داشت و تقریبا کار حسینی و تراکتور در حال تمام شدن بود، تماس های محرم نویدکیا با حسینی در حین مذاکره، نظر کاپیتان فصل پیش استقلال را عوض کرد تا در نهایت پیراهن سپاهان را بر تن کند.

جدا از این ماجرا، فوتبالی به اطلاعاتی دست پیدا کرده که نشان می دهد نه تنها ماجرای تقاضای بیرانوند برای پیوستن به استقلال از اساس نادرست بوده و او قصدی برای پرداخت پول قرارداد و رضایت نامه اش به باشگاه تراکتور نداشته بلکه علیرضا بیرانوند تلاش زیادی داشته تا سیدحسین حسینی راهی تراکتور نشود.

پیش از اعلام خبر رسمی پیوستن سیدحسین حسینی به سپاهان، رسانه ها گزارش‌های زیادی در رابطه با مذاکره این دروازه‌بان با تراکتور منتشر کردند و حتی رسانه ها به دنبال محل مذاکره تراکتوری‌ها با زنوزی می‌گشتند تا خبرنگاران میدانی‌شان را اعزام کنند اما در نهایت حسینی، طلایی پوش شد.

از روزی که خبر پیوستن حسینی به تراکتور منتشر شده، بیرانوند همه کار کرد تا حسینی به تبربز نرود. علاوه بر اینکه خبرهای مربوط به پیوستن بیرانوند به استقلال پمپاژ شد خود بیرانوند هم به صورت غیرمستقیم و از طریق دوستان مشترک به حسینی پیغام می‌داد که او محروم نیست و اگر حسینی به تراکتور بیاید، اشتباه می‌کند و نیمکت‌نشین می‌شود.

بیرانوند بارها و بارها و البته غیرمستقیم به سیدحسین حسینی پیام داده و گفته که محروم نخواهد شد و از هم‌تیمی خود در تیم ملی خواسته راهی تراکتور نشود! البته مطمئنا مدیران تراکتور و خود حسینی هم چنین ذهنیتی داشته‌اند که بیرانوند محروم خواهد شد و حسینی می‌تواند در بازی سوپرجام و حداقل نیم‌فصل، فیکس باشد و پس از نیم‌فصل درخشش احتمالی هم اسکوچیچ، بیرانوند را نیمکت نشین خواهد کرد.

نکته جالب اینکه مشخص شده بیرانوند بابت خرید دروازه‌بان بزرگ برای تراکتور چندان راضی نیست و اعتقاد دارد تراکتور باید تمام تلاش خود را برای عدم محرومیت وی و توافق با پرسپولیس بگذارد، نه اینکه برای وی رقیبی بزرگ بتراشد! باید منتظر ماند و دید در نهایت تراکتور بحران محرومیت بیرانوند را چگونه حل خواهد کرد و پس از حضور حسینی در سپاهان، تی‌تی‌ها دروازه‌بان خارجی جذب خواهند کرد یا نه و یا اینکه واقعا حق با بیرانوند است و قرار نیست او محروم شود.

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋