کلارنس سیدورف از شرایط آکادمی استقلال بازدید کرد.
ورزش سه: کلارنس سیدورف سرمربی جدید تیم استقلال، عصر دیروز به ورزشگاه امام رضا (ع) رفت تا وضعیت تیمهای پایه این باشگاه را بررسی کند. در این بازدید سیدورف پس از جلسه با علیرضا اسدی مدیر آکادمی با اعضای کادرفنی تیمهای پایه نیز جلساتی را برگزار کرد.
در این جلسه که با حضور خسرو حیدری سرمربی تیم امید، هاشم بیکزاده سرمربی تیم جوانان، احمد کعبیانپور سرمربی تیم نوجوانان، رامین محرمنژاد سرمربی تیم نونهالان و حسین ترابپور مدیر مربیان دروازهبانها برگزار شد، سیدورف با جزئیات وضعیت آکادمی آشنا شد و نظرات و پیشنهادات اعضای کادر فنی را شنید، با شناخت نسبی که سیدورف از شرایط آکادمی و ذهنیت مربیان باشگاه آشنا شد تصمیماتی در راستا پیشرفت آکادمی خواهد گرفت و منتقل خواهد کرد.
سیدورف پس از این جلسه به بررسی امکانات آکادمی پرداخت و شرایط را ارزیابی کرد، او همچنین با مشاهده تمرین تیم نوجوانان به دقت به جزئیات تمرینات و روشهای آموزشی توجه کرد. این سرمربی هلندی به اهمیت تیمهای پایه و پرورش بازیکنان جوان تأکید کرد و بر لزوم سرمایهگذاری در این زمینه برای آینده باشگاه استقلال تأکید کرد.
در انتهای بازدید سیدورف با بازیکنان نوجوان عکس یادگاری گرفت و این اقدام او با استقبال ویژه اعضای تیم نوجوانان همراه شد و آنها با هیجان خاصی عکس یادگاری با اسطوره هلندی ثبت کردند.
پاسخ ها