السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه تهچین به سبک رستورانی با تمام نکات

در این مطلب آموزش ته‌چین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کرده‌ایم.

برترین‌ها: در این مطلب آموزش ته‌چین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کرده‌ایم.

پخش-نشدن-ویدئو

برای تهیه ۲ پرس تهچین مرغ، به مواد زیر نیاز دارید:

- ۲ عدد تخم‌مرغ 

- ۲ پرس برنج کته

- ۲ لیوان ماست پرچرب (چکیده) 

- نصف لیوان زعفران دم‌کرده (به مقدار لازم تا برنج زرد و طلایی شود)

- ۲ قاشق غذاخوری گلاب

روش تهیه:

۱. مواد ذکر شده را با هم ترکیب کنید تا مایع یکدستی به دست آید. 

  ۲. کف ظرف مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایع تهچین را در آن بریزید.

۳. در مرحله بعد، پروتئین (گوشت یا مرغ) را به مخلوط اضافه کنید.

۴. به ترتیب زرشک، خلال پسته، خلال بادام و پیاز داغ را به مایع اضافه کنید.

۵. در انتها، مایع تهچین را روی این ترکیب بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید.

۶. ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

۷. در نهایت، تهچین را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋