السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

ماجرای کشف سوخت قاچاق در جنوب تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۸۰ هزار لیترسوخت قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

ایسنا: رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۸۰ هزار لیترسوخت قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

63363943

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری توضیح داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مأموران  پلیس امنیت اقتصادی تهران موفق به کشف کارگاه غیر مجاز تغلیظ سوخت در محدوده تورقوز آباد شهرستان ری  شدند.

وی عنوان کرد: در این تحقیقات اطلاعاتی مشخص شد مالک یک کارگاه بدون داشتن مجوزهای قانونی، مقادیری فرآورده نفتی را در تعدادی مخزن دپو و با استفاده از تجهیزات کارگاهی و میکسر  فرآورده‌ای نفتی را تغلیظ می‌کند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با هماهنگی‌های قضائی، تیمی از کارآگاهان از محل کارگاه بازدید و  مقدار ۸۰ هزار لیتر فرآورده نفتی (گازوئیل) در این عملیات پلیسی کشف و به انبار نفت شهر ری منتقل شد.

وی افزود: کارشناسان ارزش ریالی سوخت کشف شده را بیش از ۲۰  میلیارد ریال اعلام کرده‌اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: با این شیوه و شگرد قاچاقچیان حرفه‌ای سوخت قاچاق را تغلیظ وتبدیل به روغن موتور و... می نمایند.

سرهنگ افشاری با بیان اینکه مالک کارگاه برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد، ادامه داد:  مبارزه با قاچاق کالا موجب رونق تولید وکاهش بیکاری می‌شود.

بر اساس گزارش سایت پلیس، وی در خاتمه از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

 

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋