السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

کشف جدید محققان ژاپنی جهان را خوشحال کرد

محققان ژاپنی موفق به توسعه یک واکسن آلزایمر شدند که می‌تواند از ایجاد آلزایمر و پیشرفت آن جلوگیری کند. در ادامه با ویژگی‌های این واکسن آشنا می‌شویم

گجت نیوز: محققان ژاپنی موفق به توسعه یک واکسن آلزایمر شدند که می‌تواند از ایجاد آلزایمر و پیشرفت آن جلوگیری کند. در ادامه با ویژگی‌های این واکسن آشنا می‌شویم

دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه جونتندو (Juntendo University) ژاپن موفق به توسعه واکسن جدیدی شدند که می‌تواند پروتئین گلیکوپروتئین را هدف قرار دهد؛ این پروتئین مرتبط با پیری بوده و شایع‌ترین علت زوال عقل محسوب می‌شود. دانشمندان این پروژه بر این باورند که با واکسن آلزایمر می‌توان سلول‌های مغزی ملتهب را هدف قرار داده و زوال عقل را درمان کنند.

توسعه واکسن آلزایمر توسط محققان ژاپنی

این دانشمندان به‌تازگی واکسن آلزایمر را روی موش‌ها آزمایش کردند که توانسته سلول‌های سمی را در موش‌های مبتلا به این بیماری از بین ببرد. طبق اعلام این دانشمندان، در جریان این آزمایش، پلاک‌های آمیلوئید و التهاب کمتری در بافت مغز موش‌های آزمایشگاهی که این واکسن را دریافت کرده بودند، مشاهد شد. ضمن این‌که رفتار و آگاهی آنها نیز بهبود پیدا کرده است. البته محققان هنوز این واکسن جدید را روی انسان‌ها آزمایش نکردند.

دکتر چیه لون هسیائو (Chieh-Lun Hsiao)، پژوهشگر ارشد این پروژه با اعلام این‌که در حال حاضر بیماری آلزایمر حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد از بیماران مبتلا به زوال عقب در سراسر جهان را شامل می‌شود، گفت این آزمایش که روی موش‌ها به انجام رسیده یک راهکار بالقوه برای جلوگیری از این بیماری و همچنین درمان آن به‌شمار می‌رود.

کشف جدید محققان ژاپنی، یک دنیا را خوشحال کرد

پژوهشگر ارشد این پروژه در ادامه گفته‌های خود بیان کرد چالشی که در آینده با آن مواجه هستیم این است که بتوانیم نتایج مشابهی را در زمان تست روی انسان‌ها به‌دست بیاوریم. اگر واکسن آلزایمر روی انسان‌ها نیز موفقیت‌آمیز ظاهر شود، قطعا راهکاری موثر برای جلوگیری از پیشروی بیماری آلزایمر یا حتی پیشگیری آن خواهد بود.

دکتر هسیائو افزود موش‌هایی که به آنها واکسن تزریق شده بود، دارای اضطراب بودند که نشان می‌داد آنها محتاط‌تر هستند و در خصوص شرایط اطراف خود آگاهی بیشتری دارند. در واقع این علائم از کاهش بیماری در موش‌ها حکایت داشت. همچنین روی موش‌های ۶ ماهه نیز آزمایش رفتاری انجام شد و نشان داد آنها نسبت به موش‌هایی که واکسن دارونما دریافت کرده بود، به محیط خود واکنش بیشتری نشان می‌دهند. طبق اعلام دانشمندان، در گام بعدی، این واکسن روی انسان‌ها آزمایش خواهد شد.

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋