شاید عجیب به نظر برسد، اما موزها رادیواکتیو هستند! این میوههای خوشمزه و محبوب به دلیل داشتن پتاسیم-۴۰، که نوعی ایزوتوپ رادیواکتیو از عنصر پتاسیم است، دارای خاصیت رادیواکتیویته ملایم هستند. پتاسیم-۴۰ در طبیعت وجود دارد و موز یکی از منابع طبیعی آن به شمار میرود.
برای درک بهتر، میتوان گفت که میزان رادیواکتیو در یک موز حدود ۰.۱ میکروسورت است. این میزان بسیار ناچیزتر از حدی است که خطری برای بدن انسان داشته باشد. به عبارت دیگر، باید حدود دهها هزار موز را در یک روز مصرف کنید تا به دوزی برسید که بتواند سلامتی شما را تهدید کند!
در ویدئویی که در ادامه آمده، به طور خلاصه و جذاب توضیح داده میشود که چرا موزها رادیواکتیو هستند و چگونه این ویژگی کاملاً طبیعی و بیضرر است.
پاسخ ها