به فعالیت های جسمی و ذهنی هدف دار که باعث ایجاد تفریح و سرگرمی می شود بازی می گویند این حرکات امکان دارد به صورت گروهی یا فردی صورت گیرد با انجام بازی ها، کودکان نقاط ضعف خود را پیدا می کند و می توانند آن ها را رفع کنند و با شناسایی نقاط قوت آن ها را تقویت کنند. بازی کردن باعث می شود کودکان بعضی از اخلاقیات و شخصیت خود را بشناسند مانند فرمان برداری، تهاجم یا تسلیم شدن،رشد عاطفی و …. و بعد از شناخت این رفتار ها آن ها را اصلاح کنند.
بازی های فکری که از دیر باز مورد پسند بسیاری از خانواده ها و گروه های صمیمی دوستانه است، یکی از سرگرمی هایی می باشد که سبب می شود تا در حین بازی نقشه های مختلفی را برنامه ریزی کنید، همه روش هایی که می توانید بوسیله آن در میدان برنده باشید را باید در ذهنتان محفوظ باشد.
اما بازی های فکری باعث فعالیت ذهنی و تقویت ذهن افراد می شود همچنین از مزایای دیگر بازی های فکری می توان به افزایش تمرکز کودکان اشاره کرد همچنین موجب به چالش کشیدن IQ و EQ می شود در این مقاله به بررسی بازی های فکری و مزایای این بازی ها خواهیم پرداخت.
بازی فکری به انواع مختلفی تقسیم شده اند که در این مقاله به معرفی هر یک از زیر دسته های بازی فکری خواهیم پرداخت.
بازی های فکری بازی هایی هستند که مغز بازیکن را از طریق تعامل مستقیم بین افراد بدون پشتیبانی از هیچ وسیله الکترونیکی تحریک می کنند.
حافظه خود را بهبود بخشید
بازیکنان می توانند با یادگیری و به خاطر سپردن قوانین بازی و نحوه بازی با کارت ها، حافظه خود را هر روز تمرین دهند و به مغز این امکان را می دهند که به طور مداوم برای تمرین سلامت مغز کار کند.
با تفکر انتزاعی آزمایش کنید
تفکر انتزاعی به بازیکنان در بهبود توانایی استدلال مغز و همچنین توانایی آنها برای مقابله با موقعیت ها کمک می کند. تفکر انتزاعی از طریق ارزیابی بازی از موقعیت های بالقوه به منظور طراحی بهترین برنامه درمانی تمرین می شود.
توانایی های حل مسئله
این یکی از مهمترین مهارتهایی است که باید در برخورد با مشکلات و موقعیتهای روزمره که تصمیمگیری را ضروری میکنند، داشته باشید. توانایی حل مسئله بازیکنان در نتیجه آموزش تفکر انتزاعی در بازی بهبود می یابد.
پاسخ ها