در این دفترچه راهنما قصد داریم در مورد اینورتر های imaster ADT سری C1 برای شما توضیحاتی را ارائه دهیم. حتما با الکتروشایلی همراه باشید. در ضمن میتوانید دفترچه راهنمای اینورتر های imaster ADT سری E1 را از اینجا بخوانید.
اینورتر های سری C1 در دو مدل طراحی و ساخته میشوند.
مدل اول سه فاز 200 تا 230 ولت و توان 0.4KW تا 22KW و مدل دوم سه فاز 380 تا 480 ولت و توان 0.4KW تا 22KW که در حال حاضر تنها سری سه فاز با ولتاژ 380 تا 480 ولت در ایران موجود میشود.
اینورتر های سری C1 در سرعت های پایین توانایی تزریق گشتاور بالا را دارند به دو روش V/F و Sensorles Vector Control قابل کنترل هستند.
در این نوع از اینورترها صفحه نمایش یا کیپد را میتوان جدا کرد و توسط کابل ارتباطی به فاصلهای دورتر از درایو انتقال داد.
اینورتر های سری C1 دارای ورودی آنالوگ ولتاژی و جریانی و دارای PID کنترلر پیشرفته هستند.
این نوع اینورترها دارای فیلتر EMC داخلی به صورت Option بوده و این نوع درایو قابلیت اجرای فانکشن KEB را دارد.
اینورتر های imaster ADT دارای الگوریتم بهینه سازی تلفات موتور هستند که توسط آن میتوان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.
همچنین اینورتر های سری C1 دارای کنترل ترمز خارجی برای آسانسور ها و بالابر ها هستند.
این اینورتر ها را میتوان به صورت همجوار و بدون فاصله نصب کرد. دامنه تغییرات فرکانس خروجی بین 0.1HZتا 400HZ و دامنه تغییرات فرکانس حامل بین 0.1HZ تا 16KHZ هستند. این اینورتر دارای پورت ارتباطی Modbus RTU) RS485) به صورت Built_in است. اینورتر های سری C1 دارای چاپر داخلی بوده و قابلیت اتصال مستقیم مقاومت ترمز را دارند.
از جمله پروتکل های ارتباطی که به صورت Option در اینورتر های imaster ADT سری C1 وجود دارند میتوان به Ethernet/IP و Profinet /IO و ProfibusDP و DeviceNet اشاره کرد.
این اینورترها دارای استاندارد های ROHS و CE و UL هستند. ظاهری زیبا، عملکردی عالی و قیمتی رقابتی دارند و به طور کلی میتوان گفت در تمامی کاربرد های صنعتی سبک، سنگین و نیمه سنگین میتوان از این اینورتر ها استفاده کرد.
خیلی سپاسگزاریم از شما که تا انتهای این مقاله هم با الکتروشایلی همراه بودید. حتما مقالات مربوط به اینورترهای ADT را از طریق سایت ما مطالعه فرمایید تا بیشتر از همیشه به اطلاعات خودتان در این زمینه اضافه کنید.
پاسخ ها