آیا در انتخاب و خرید پکیج دیواری فقط به برند و مدل آن توجه می کنید؟ کدام معیارها بر انتخاب شما تاثیر گذار است؟ یکی از مزیت های پکیج های دیواری در مقایسه با دیگر وسایل گرمایشی، میزان ظرفیت مختلف آن است.
شما می توانید با توجه به نیازتان، ظرفیت دلخواه خود را خریداری نمایید. در این مطلب قصد داریم تا شما را با آموزش نحوه انتخاب و تعیین ظرفیت پکیج دیواری بیشتر آشنا کنیم. پس خوشحال خواهیم شد تا در ادامه با ما همراه باشید.
خوشبختانه یکی از مهمترین پارامترها در تولید پکیج دیواری که به آن توجه می شود؛ ظرفیت دستگاه است. یک انتخاب درست در کنار معیارهایی نظیر برند، مدل، ابعاد و غیره میزان ظرفیت دستگاه را نیز شامل می شود.
ظرفیت پکیج یعنی میزان بازدهی دستگاه یا به عبارتی میزان قدرت گرمایشی آن است که بر اساس واحد کیلو وات محاسبه می شود. این وسیله کاربردی در اندازه ها و ظرفیت های ۳۵kw، ۳۰kw ،۲۸kw ، ۲۴ kw وجود دارد. توجه کنید که راندمان بالا و مقدار مصرف سوخت و هزینه ها بستگی به انتخاب ظرفیت دستگاه شما دارد.
برای داشتن گرمای مطلوب و عدم سرد و گرم شدن آب مصرفی و هم چنین طول عمر مفید دستگاه بهتر است به آموزش نحوه انتخاب و تعیین ظرفیت پکیج دیواری توجه ویژه ایی نمایید.
در صورت تمایل می توانید در اینجا مقاله آموزش روشن کردن پکیج دیواری را مشاهده بفرمایید.
دقت کنید که در انتخاب پکیج، متراژ و دودکش ساختمان، میزان آب گرم مصرفی و تامین اکسیژن دستگاه تاثیرگذار است و برای انتخاب آن باید موارد زیر را در نظر گرفت:
اگر دستگاه فن دار باشد در محیطهای باز مثل بالکن به دلیل وزش باد محفظه احتراق بسته شده و مانع از عملکرد ضعیف آن می شود. در خانه های با متراژ ۷۰ متر می توان از نوع بدون فن آن استفاده کرد. هم چنین پره های مشعل در انواع دو مبدل یا تک مبدل بودن دستگاه بر ظرفیت آن تاثیر گذار است.
در انواع دو مبدله آن وظیفه گرمایش مدار رادیاتورها و آب گرم مصرفی بر عهده هر یک از مبدل های اولیه و ثانویه است. هرچه متراژ بالاتر رود نیاز به دستگاه های دو مبدل بیشتر می شود. مزیت دو مبدل بودن این است که هم دستگاه دیرتر جرم گرفته و هم آب گرم مصرفی یکنواختی هوای گرم مطبوعی را ایجاد می کند.
حال چگونه می توان ظرفیت دستگاه را بر اساس متراژ ساختمان و نوع اب و هوا تعیین کرد.
ساختمان مدرن و عایق دار: برای هر متر مربع ۸۰ تا ۱۰۰ وات
ساختمان های معمولی: برای هر متر مربع ۱۰۰تا ۱۲۰ وات
ساختمان های قدیمی با هدر رفت و پرت زیاد انرژی: برای هر متر مربع ۱۲۰ تا ۱۴۰ وات
ساختمان مدرن و عایق دار: برای هر متر مربع ۶۰ تا ۸۰ وات
ساختمان های معمولی : برای هر متر مربع ۸۰ تا ۱۰۰ وات
ساختمان های قدیمی هدر رفت و پرت زیاد انرژی: برای هر متر مربع ۱۰۰ تا ۱۲۰ وات
ساختمان های مدرن و عایق دار: برای هر متر مربع ۱۰۰ تا ۱۲۰ وات
ساختمان های معمولی: برای هر متر مربع ۱۲۰ تا ۱۴۰ وات
ساختمان های قدیمی با حدر رفت و پرت زیاد انرژی: برای هر متر مربع ۱۴۰ تا ۱۶۰ وات
نکته: قدرت پکیج براساس کیلو وات اندازه گیری می شود. پس برای هر یک کیلو وات قدرت به یک متر مکعب فضا احتیاج است. به طور مثال برای محیط ساختمانی با متراژ ۱۵۰ متر در آب و هوای معتدل به پکیجی با ظرفیت ۲۴kw احتیاج است.
هرچه متراژ و مساحت محیط بیشتر شود باید از دستگاه هایی باظرفیت های بیشتر استفاده کرد. فرمول ها و نرم افزارهای نیز برای تعیین و محاسبه بار گرمایی و سرمایی ساختمان وجود دارد. Carrier Hap- Chave- Rhave نمونه هایی از این نرم افزارها هستند.
بنابراین هرچه متراژ و تعداد اتاق خواب ها و حمام ها بیشتر، هدر رفت انرژی بیشتر و نیز در محیط و هوای سردتر به پکیج هایی با ظرفیت بالا احتیاج است.
مجموعه دکتر تعمیرکار آماده ارائه هر گونه مشاوره و اطلاعات درباره آموزش نحوه انتخاب و تعیین ظرفیت پکیج دیواری را به کاربران محترم است تا انتخاب و خرید مطمئن و درستی داشته باشید و دستگاهی با ظرفیت و طول عمر مفید و با کیفیتی را خریداری کنید. از این رو تاثیر مستقیم بر کارکرد و هزینه های آتی خواهد داشت.
پاسخ ها