دنیا سامان

دنیا سامان

خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

آیا بانک سپه هک شد؟!

روابط عمومی بانک سپه اعلام کرد گروه آی‌تی این بانک در حال بررسی ابعاد ادعای حمله سایبری به این بانک است و به زودی اطلاع‌رسانی رسمی انجام می‌شود.

مهر: روابط عمومی بانک سپه اعلام کرد گروه آی‌تی این بانک در حال بررسی ابعاد ادعای حمله سایبری به این بانک است و به زودی اطلاع‌رسانی رسمی انجام می‌شود.

5412583

 در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره وقوع یک حمله سایبری به سامانه‌های بانک سپه، پیگیری‌ها از روابط عمومی این بانک نشان می‌دهد که گروه‌های آی‌تی و امنیت سایبری بانک در حال حاضر مشغول بررسی ابعاد این ادعا هستند.

بر اساس اعلام روابط عمومی بانک سپه، بررسی‌های اولیه در جریان است و در صورت تأیید یا رد هرگونه رخداد امنیتی، نتیجه نهایی در اسرع وقت و از طریق مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پیگیری نهایی نتایج این بررسی‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

دنیا سامان
دنیا سامان خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋