هندوانه یکی از نمادهای اصلی شب یلدا است. به همین دلیل آماده کردن شکلاتها و دسرهایی با ظاهر شبیه هندوانه میتواند انتخابی مناسب برای پذیرایی در شب یلدا باشد.
برترینها: هندوانه یکی از نمادهای اصلی شب یلدا است. به همین دلیل آماده کردن شکلاتها و دسرهایی با ظاهر شبیه هندوانه میتواند انتخابی مناسب برای پذیرایی در شب یلدا باشد.

برای آماده کردن این شکلات، بیسکوییت پتیبور را پودر کرده و آن را با شکلات قرمز ذوب شده، شکلات چیپسی، خامه و پودر نارگیل مخلوط کرده و به شکل کرهای فرم دهید.
وقتی شکلات کمی در یخچال خودش را گرفت، آن را در شکلات سبز ذوب شده فرو ببرید و خطوطی را روی آن را با رنگ خوراکی به فرم هندوانه ایجاد کنید.
در ادامه با طرز تهیه این شکلات به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
بیسکوییت پتیبور 2 بسته
شکلات قرمز 150 گرم
شکلات سبز 150 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات چیپسی به میزان لازم
پودر نارگیل 50 گرم
رنگ خوراکی سبز به میزان لازم
بیسکوییت پتیبور را در غذاساز خرد کنید تا کاملا پودر شود. بسکوییت پودر شده را با پودر نارگیل، شکلات چیپسی و خامه صبحانه مخلوط کنید.
شکلات قرمز را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس آن را به مواد اضافه کنید. خمیر را با دست ورز دهید تا مواد، خمیری نرم و منسجم تشکیل دهند.
با دست چرب به اندازه یک کره کوچک یا هر ابعاد دیگری که تمایل دارید شکلاتتان داشته باشد، از مواد بردارید و آن را در دست گرد کنید. کرهها را در یک ظرف چرب شده بچینید.
به هر کره یک سیخ چوبی بزنید و مجددا آن را در ظرف بگذارید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
شکلات سبز را به روش بنماری ذوب کنید و آن را در یک پیاله یا فنجان بریزید. هر شکلات را به کمک سیخ چوبی در شکلات سبز غوطهور کنید تا لایهای سبز روی هر کره تشکیل شود. شکلاتها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا خودشان را بگیرند. در نهایت سیخها را از هر کره بیرون بیاورید.
به کمک قلم مو و رنگ خوراکی سبز روی هر شکلات، خطوطی مشابه خطوط روی هندوانه ایجاد کنید. بعد از این که رنگ خوراکی روی سطح شکلات خشک شد میتوانید شکلاتها را سرو کنید. میتوانید شکلاتها را به صورت درسته سرو کنید یا آنها را از وسط برش دهید تا بخش میانی شکلات هندوانه هم دیده شود.
برای آماده کردن شکلات هندوانهای حتما به نکات زیر توجه داشته باشید:
بعد از فرو بردن شکلاتها در شکلات ذوب شده سبز، چند لحظه صبر کنید تا شکلات اضافه از روی کره شکلات به ظرف برگردد. چند ثانیه آن را در هوا نگه دارید تا کمی خودش را بگیرد و سپس آن را روی کاغذ روغنی بگذارید تا سفت شود.
میتوانید به جای ذوب کردن شکلات سبز، کمی شکلات سفید را ذوب کنید و با اضافه کردن رنگ سبز به شکلات سفید ذوب شده، رنگ دلخواه خود را به دست آورید.
پاسخ ها