دنیا سامان

دنیا سامان

خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

حادثه وحشتناکی که در یکی از هتل‌های مشهد رخ داد

سخنگوی عملیات آتش‌نشانی مشهد گفت: ۵۰ نفر در یک هتل آپارتمان دچار مسمومیت ناشی از نشت گاز منوکسید کربن شدند که ۱۴ نفرشان به بیمارستان منتقل شدند.

ایرنا: سخنگوی عملیات آتش‌نشانی مشهد گفت: ۵۰ نفر در یک هتل آپارتمان دچار مسمومیت ناشی از نشت گاز منوکسید کربن شدند که ۱۴ نفرشان به بیمارستان منتقل شدند.

172234812

آتشپاد دوم حسن نجمی افزود: عصر امروز در پی اعلام مرکز فرماندهی ۱۲۵ مبنی بر نشت گاز منوکسید کربن در یک هتل آپارتمان بلافاصله آتش نشانان ایستگاه عملیاتی به محل حادثه در خیابان شارستان اعزام شدند.

وی اضافه کرد: بر اثر این حادثه ۵۰ نفر از مسافران علایم مسمومیت داشتند که ۱۴ نفر به علت وخامت شرایط به سرعت توسط ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

سخنگوی عملیات سازمان آتش نشانی مشهد ادامه داد: علت حادثه در دست بررسی است.

هزار و ۸۰۰ آتش‌نشان در کلانشهر مشهد خدمت‌رسانی می‌کنند.

 

دنیا سامان
دنیا سامان خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋