دنیا سامان

دنیا سامان

خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

استقلال و پرسپولیس را از خانه بیرون کردید، می‌خواهید سقوط نکنند؟

پرسپولیس و استقلال در فصل جدید هیچ‌کدام از میزبانی‌هایشان را با برد پشت سر نگذاشته‌اند تا در جدول بازی‌های خانگی لیگ ۲۵، به ترتیب در رده‌های ۹ و ۱۴ قرار داشته ‌باشند.

برترین‌ها: پرسپولیس و استقلال در فصل جدید هیچ‌کدام از میزبانی‌هایشان را با برد پشت سر نگذاشته‌اند تا در جدول بازی‌های خانگی لیگ ۲۵، به ترتیب در رده‌های ۹ و ۱۴ قرار داشته ‌باشند. در حقیقت، اگر ۲۶ میزبانی آخر دو تیم بیرون از آزادی را با همین تعداد بازی در خانه واقعی‌شان مقایسه کنیم، به تفاوتی فاحش می‌رسیم. 

استقلال و پرسپولیس را از خانه‌ بیرون کرده‌اید، می‌خواهید افت نکنند؟

سرخابی‌ها در ۲۶ بازی آخرشان در آزادی، ۱۶ بار برده و فقط ۱۹ گل خورده‌ بودند؛ بیرون از آزادی، تعداد بردها نصف شده و گل‌های خورده، از گل‌های زده سبقت گرفته. آماری که نشان می‌دهد بازی روی چمن‌های نه‌چندان باکیفیت و محرومیت از حضور حداکثری تماشاگران، چه نقش مهمی در عملکرد این دو تیم بازی می‌کند. 

 

دنیا سامان
دنیا سامان خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋