دنیا سامان

دنیا سامان

خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

درخواست مهم سردار رادان از مردم

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مردم همچنان موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند.

مهر : فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مردم همچنان موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند.

رادان+_

سردار رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در دیداری که با مأمورین مستقر در گشت‌های شبانه و مردم داشت با اشاره به اینکه همکاری مردم توطئه‌های دشمن را خنثی کرد، گفت: نیروی انتظامی در کنار مردم خواهد ماند.

وی بیان کرد: لبخند رضایت و تشکر مردم خیلی از خستگی‌ها را از تن ما دور می‌کند. من این اطمینان را به مردم می‌دهم که تا آخر کنار مردم هستیم. خوشحالیم از این که بگوییم در این جنگ به خاطر امنیت مردم شهید دادیم.

رادان افزود: مردم در حوزه خدمات نگرانی نداشته باشند. همه بخش‌های خدماتی از جمله گذرنامه، گواهینامه، پلاک و همه مواردی که شامل خدمات پلیس می‌شود فعال هستند و شبانه روز در خدمت مردم اند.

فرمانده کل انتظامی در پیامی پیروزی بر دشمنان را به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

فرمانده کل انتظامی کشور در دیدار با نیروهای مستقر در ایست و بازرسی‌ها گفت: مردم همچنان موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند. موارد مشکوک شامل حرکت و تردد مشکوک، اجاره متعارف یا غیرمتعارف خانه، کرایه غیرمتعارف خودرو و خریداران خودرو که اصراری بر به‌نام‌زدن سند ندارند، است.

 

دنیا سامان
دنیا سامان خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋