دنیا سامان

دنیا سامان

خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

نماینده مجلس: توافق با آمریکا بعید است

عضو کمیته هسته‌ای مجلس، در نشست خبری-تحلیلی بررسی فواید صنعت هسته‌ای، با اشاره به عملکرد دولت پیشین، تأکید کرد که مجلس مانع از اجرای سیاست‌هایی شد که به ضرر کشور بودند.

خبرگزاری دانشجو: عضو کمیته هسته‌ای مجلس، در نشست خبری-تحلیلی بررسی فواید صنعت هسته‌ای، با اشاره به عملکرد دولت پیشین، تأکید کرد که مجلس مانع از اجرای سیاست‌هایی شد که به ضرر کشور بودند.

6099990

علی خضریان، عضو کمیته هسته‌ای مجلس، در نشست تخصصی بررسی صنعت هسته‌ای اظهار داشت که دولت حسن روحانی در آخرین روزهای فعالیت خود قصد داشت سیاست «بدیم بره» را اجرایی کند، اما قانون راهبردی مجلس مانع از تحقق این اقدام شد.

وی تأکید کرد: ما حامی مذاکره‌کننده‌ها هستیم، اما پیشنویس توافق باید به دست مجلس برسد و مورد بررسی قرار گیرد.

خضریان همچنین با اشاره به رفتار طرف آمریکایی در مذاکرات گفت: با این نحوه برخورد آمریکایی‌ها، دستیابی به توافق بعید به نظر می‌رسد.

او در ادامه افزود: مذاکره تنها یکی از صدها هزار کار در جمهوری اسلامی است و نمی‌توان آن را به‌عنوان تنها راه حل در تعاملات بین‌المللی در نظر گرفت.

 

دنیا سامان
دنیا سامان خبرنویس امروز، کارآفرین فردا. یک دانشجو که میخواد دنیا رو خوشگل تر کنه.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋