این روزها علی ضیا با تاکشوی "باضیا" به تیتر یک تبدیل شده. به نظر میرسد که ضیا استراتژی متفاوتی برای حفظ جایگاه و مطرح ماندن خود در رسانهها اتخاذ کرده است.
برترینها: این روزها علی ضیا با تاکشوی "باضیا" به تیتر یک تبدیل شده. به نظر میرسد که ضیا استراتژی متفاوتی برای حفظ جایگاه و مطرح ماندن خود در رسانهها اتخاذ کرده. حواشیای که او پیرامون خود ایجاد میکند، برخلاف بسیاری از دیگر شخصیتهای مشهور، کاملاً کنترل شده و مدیریتشده به نظر میرسند و انگار که این حواشی در یک چارچوب مشخص و با هماهنگی کامل با برخی افراد طراحی شدهاند.
ضیا به خوبی میداند که چگونه نام خود را با مانور دادن روی موضوعات جذاب و جنجالی بالا نگه دارد، بدون اینکه به هیچ نهادی یا ارگانی نیش بزند یا به دردسری جدی بیفتد. این نوع "بازی دو سر سود" به او امکان میدهد هم در رسانهها حضور فعال داشته باشد و هم از پیامدهای منفی که معمولاً حواشی به همراه دارند، در امان بماند.
این استراتژی، علی ضیا را به یکی از معدود چهرههای تلویزیونی تبدیل کرده که با وجود ورود به بحثهای جنجالی، خطوط قرمز را خیلی اذیت نمیکند. او حواشی را به شکلی هدایت میکند که تنها به برندسازی شخصیاش کمک میکند و همزمان از آسیب به خود یا موقعیت کاریاش جلوگیری میکند. در این مطلب به سراغ پنج برش حاشیهدار از گفتگوهای علی ضیا در باضیا میرویم. با ما همراه باشید.
شاید به مقوله پریود دختران تا به امروز کمتر در تلویزیون پرداخته شده. امری مهم و حیاتی که نیمی از انسانهای دنیا به صوت غریزی تا چند دهه با آن دست و پنجه نرم میکنند. جایی در خلال صحبتهای علی ضیا و سید جواد هاشمی بحث به پریود دختران رسید که در انیمیشن درخشان «درون و بیرون 2» به آن پرداخته شد. موضوعی که با لحن ضیا احتمالا در صداوسیما سانسور میشد اما خب در فضایی غیررسمی به این شکل قابل پرداخت است اما خب این که فکر کنیم او خاطر فرد یا افرادی را مکدر کرده شاید کمی اشتباه باشد!
چندی پیش دادستانی تهران برای علی ضیا و اردشیر رستمی به دلیل اظهارات آنها درباره همجنسگرایی اعلام جرم کرد. در این گفتگو علی ضیا به بازی اخیر اردشیر رستمی در یک فیلم در نقش فردی همجنسگرا اشاره میکند و هر دو در این باره گفتگو میکنند. اردشیر رستمی در این گفتگو با بیان اینکه «ما که باشیم که بگوییم گی و لزبین بودن بد است»، به انتقاد از نگاه سنتی و قضاوتگرانه جامعه نسبت به همجنسگرایی پرداخت. وی همچنین بر حق افراد برای انتخاب سبک زندگی خود تاکید کرد. این شاید مهمترین خط قرمزی بود که در برنامه ضیا با آن بازی شد اما خب حالا برنامه ضیا منظمتر از جوکرِ علیخانی پخش میشود!
در بخشی از گفتگوی علی ضیا و کارن همایونفر ، این موزیسین در پاسخ به پرسشی راجع به تجربه مهاجرت تحصیلیاش به انگلستان و ترکیه گفت: "من شاید الان پنج شش روز دووم بیارم، وقتی تو خیابون های لندن و پاریس قدم میزنی، احساس میکنی که درختا میخوان بخورنت." او از "تحمل کردن" صحبت میکند. ضیا از ماندن و ساختن حرف میزند و کارن از ماندن و تحمل کردن. البته همین "تحمل" هم جای بحث دارد. در واقع نشانهایست از اعتراض به وضع موجود ولی خب ظاهرا این گفتگو هم کسی را تا الان ناراحت نکرده است.
روزهای قرنطینه بود که حسن آقامیری به یکی از سلاطین مجازی تبدیل شد. او به دلیل اتخاذ دیدگاههای متفاوت مدتهاست خلع لباس شده و از هر زاویهای که بخواهد روی منبر میرود. حالا هم در باضیا گفته که "حجاب، امری اختیاریست" در حالی که قوانین رسمی کشور آن را اجباری تلقی میکنند. یکی از دو خط قرمز بزرگی که در برنامه علی ضیا با آن کمی بازی شد همین اظهارنظر آقامیری بود. اما خب ضیا خوب یاد گرفته برنامهاش را از گزند خیلی از مسائل دور نگه دارد.
تازهترین مهمان ضیا، معین زندی بود. او در این چند ماه با "مشق امشب" وایرال شده اما به موازات آن بهخاطر برخی حرکات نظیر تکان دادن میکروفون در کنسرت مورد انتقاد گسترده است. او در بخشی از این گفتگو داستان ضبط موزیکویدئوی مشق امشب را روایت میکند که تماما رقص و پایکوبیست. شاید باورش هم سخت باشد اما بارها شده که "رقص" در صداوسیما سانسور شده. نمونهاش سریال پایتخت بود! حالا معین زندی با بچهمحلهایش در شهرری رقصیده و انگار علی ضیا میتوانسته به آن بپردازد. البته کاش این ویدئو را مردم در تلویزیونهای خانه میدیدند. جامعه کمی طرب هم میخواهد.
پاسخ ها