این ترکیب دیوانهکننده میتواند جایگزین خوبی برای میان وعده ناسالم باشد!
برترینها: سیب زمینی شکوفه ای یکی از روش های تهیه سیب زمینی سالم و ترد و خوشمزه که می تواند جایگزین خوبی برای چیپس و میان وعده ناسالم گزینه خوبی می باشد و اصلا در تهیه آن از روغن استفاده نمی شود و بسیار سالم است و شما می توانید به همراه انواع سس ها میل کنید.
سیب زمینی شکوفه ای داخل فر تهیه می شود و حتما باید فر را از قبل گرم کنید و سیب زمینی شکوفه ای را داخل آن بپزید تا طلایی شود. برای تهیه این سیب زمینی شکوفه ای نیاز به ماسوره ستاره ی یا گل رز و یک قیف هستید و بهتر است از قیف سیلیکونی استفاده کنید زیرا قیف پلاستیکی ممکن است پاره شود.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکوفهای
سیب زمینی ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک، پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه به مقدرا لازم
طرز تهیه سیب زمینی شکوفه ای ترد و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها که سایز متوسط دارند یا دو عدد سیب زمینی بزرگ را بشورید و به همراه کمی نمک و ۱ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا کاملا پخته و نرم شوند و بعد از پخت آبکش کنید و پوست سیب زمینی را بگیرید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه کره را همان طور که سیب زمینی داغ است اضافه کنید و با کمک پوره کن یا گوشتکوب دستی بکوبید تا مواد یکدست شود و بعد ادویه های دلخواه و نمک را اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. می توانید از انواع سبزی های خشک یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید. مواد باید کاملا خمیری و یکدست باشد تا از ماسوره خارج شود.
مرحله سوم: پخت سیب زمینی شکوفه ای
در ادامه کف سینی مورد نظر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید. ماسوره رز یا ستاره را داخل قیف قرار دهید و از مواد سیب زمینی داخل آن بریزید و کمی فشار دهید تا هوای اضافه آن خارج شود و بعد به اندازه و شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل یا پایپ کنید و سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه تا طلایی نشدن سیب زمینی شکوفه ای آن را خارج نکنید و بعد از پخت با سس دلخواه میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی شکوفه ای خوشمزه و راحت
می توانید سیب زمینی شکوفه ای را در توستر یا سولاردم با دمای ۱۸۰ درجه نیز تهیه کنید.
می توانید سیب زمینی را بجای پختن بخار پز کنید.
مواد بعد از له شدن باید یکدست باشد اگر دانه درشتی داخل آن باقی بماند از ماسوره خارج نمی شود و قیف را پاره می کند.
به دلخواه برای خوشرنگ شدن سیب زمینی شکوفه ای می توانید از کمی زردچوبه و پولبیبر نیز استفاده کنید.
صبر کنید تا سیب زمینی شکوفه ای خنک شود و بعد از روی سینی جدا کنید.
پاسخ ها