digilearn4u

digilearn4u

توسط ۱ نفر دنبال می شود

انتخاب تخت معاینه مناسب به هنگام خرید

استفاده و کاربرد تخت معاینه در مطب، بیمارستان و آرایشگاه ها میباشد وبا عناوین دیگری مثل تخت مطب و تخت تزریقات هم شناخته میشود. انتخاب تخت معاینه مناسب باید براساس کاربرد و نوع استفاده باشد که به انواع پایه ثابت، پایه تاشو تقسیم میشوند که برخی از آنها دارای کشو و بوفه هم هستند.
تقسیم بندی تخت معاینه به اینجا ختم نشده و براساس شکل پایه ، برقی، نیمه برقی و مکانیکی بودن هم دسته بندی میشود و برای انتخاب‌تخت معاینه مناسب میبایست نوع استفاده و نیاز خود را شناخته و سپس اقدام به انتخاب و خرید نماییم.
البته پیشنهاد میشود برای انتخاب تخت‌معاینه مناسب در صورتی که بصورت موقت نیازمند این تحت هستید از نوع مکانیکی و در صورت استفاده طولانی مدت برای سهولت نوع برقی آن را خریداری نمایید.

موارد مهم در انتخاب تخت معاینه مناسب

 

جدا از تمامی موارد ذکر شده برای انتخاب تخت معاینه مناسب باید به مواردی همچون ابعاد، استحکام و کیفیت دقت نماییم.

قیمت و کیفیت

طبیعی است که کیفیت و نوع چرم رویه ، فوم و زیره تشک و فلز و هرآنچه که در ساخت تخت بکار رفته تاثیرمستقیمی با قیمت داشته و از موارد مهم در انتخاب تخت‌معاینه مناسب میباشد.همچنین پروفیل و ضخاوت بکار رفته در پایه تخت در قیمت و ظاهر تاثیر بسزایی دارد.

تخت معاینه مستحکم

یکی دیگر از مواردی که باید در انتخاب تخت معاینه مناسب به آن دقت داشت مستحکم بودن آن برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و جلوگیری از شکستن زیره تخت به هنگام استفاده برای افراد سنگین وزن میباشد، بهتر است بجای صفحه چوبی از پروفیل های ضخیم استفاده شده باشد.

کارایی تخت معاینه

بهتر است قبل از انتخاب تخت معاینه مناسب، براساس نوع فعالیت و بررسی کاربرد هر یک از تخت ها خرید خود را انجام بدهیم در زیر انواع تخت های معاینه مورد بررسی قرار گرفته است.

انواع تخت معاینه:

تخت معاینه پایه ثابت

استحکام این تخت به نسبت پایه تاشو بیشتر میباشد و در صورت داشتن فضای کافی این تخت بهترین گزینه است و به نسبت تخت پایه تاشو فروش بالاتری دارد و برای انتخاب تخت معاینه مناسب بهترین گزینه است.
نوع دیگری از تخت معاینه پایه ثابت، تخت معاینه پایه هلالی میباشد که ظاهری زیباتر دارد.

تخت معاینه پایه تاشو

این نوع تخت معاینه مناسب افرادی میباشد که از فضای کافی برخوردار نبوده و امکان استفاده از نوع پایه ثابت را نداشته و یا به ندرت از تخت معاینه استفاده مینمایند .

تخت معاینه سر متحرک

در برخی موارد سر فرد میبایست بالاتر از بدنش قرار بگیرد و در انواع تخت های پایه تاشو و پایه ثابت بکار رفته است

تخت معاینه برقی و نیمه برقی

بکار بردن سیستم الکترونیکی سبب ساده سازی استفاده از آن میشود و در صورت نیاز بیمار باید در انتخاب تخت‌معاینه مناسب به این مورد دقت شود. این تخت سبب ساده سازی تغییر موقعیت بدن شده است. در نوع برقی قسمت سر و پا و ارتفاع بوسیله کنترل قابل تنظیم میباشد ولی در مدل نیمه برقی قابیلت تنظیم ارتفاع بوسیله کنترل را نداشته و باید بصورت دستی این کار را انجام بدهیم.

 

نوشته های مرتبط:

کمک کرونا به افزایش تخت های بیمارستانی

digilearn4u
digilearn4u

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋