سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که افراد بهبود یافته از کووید-۱۹ صرفا به خاطر وجود پادتن در بدن خود از ابتلای دوباره به این بیماری مصون نیستند.
تا کنون حدود ۵۶۵ هزار نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ سلامت خود را بازیافتهاند اما متخصصان بر این باورند که شمار این افراد بسیار بیشتر است چرا که بسیاری افراد بدون وجود علائم به کرونا مبتلا شده و از آن جان به در بردهاند.
تشخیص ابتلای این دسته از افراد با تست بزاق و مخاط ساده نیست و به همین خاطر برخی سازمانها اقدام به توسعه تستهای ویژه کردهاند. در این تست وجود آنتی بادی ویروس کرونا در خون آزمایش میشود و حتی با گذشت چندین روز از بهبودی فرد هم امکان تشخیص ابتلای قبلی به کرونا وجود دارد. بسیاری بر این باورند که در صورت مثبت شدن این آزمایش آنها به لطف وجود پادتن در برابر ویروس کرونا مصون هستند اما سازمان بهداشت جهانی در کنفرانسی خبری روی این فرضیه خط بطلان کشید.
سازمان بهداشت جهانی در حالی در اینباره هشدار داده که چند روز قبل هم کره جنوبی از شناسایی دهها نفر خبر داده بود که ظاهرا از کووید-۱۹ بهبود پیدا کرده بودند اما دوباره آثار بیماری در بدن آنها ظاهر شده است. با افزایش نگرانیها در این باره سازمان بهداشت جهانی بررسی پرونده پزشکی این افراد را در دستور کار قرار داد. یکی دیگر از فرضیهها در مورد بیماری دوباره احتمال ضعیف شدن ویروس در بدن مبتلایان و پدیدار شدن دوباره آن است.
علاوه بر مقامات سازمان بهداشت «دکتر جان سانتیاگو»، نماینده ماساچوست به نقل از کارکنان مراکز پزشکی از روند نگران کننده ابتلای دوباره افراد به ویروس کرنا خبر داده است. شدت بیماری این افراد در دفعات بعدی به مراتب بیشتر از بار اول بیماری بوده و معمولا به دستگاه تنفس مصنوعی و حتی بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه نیاز پیدا میکنند.
پاسخ ها