اپراتورهای موبایل از مخالفان شبکه 5G خواسته اند تا از حمله به کارکنان و آتش زدن دکل های مخابراتی دست بردارند و تأکید می کنند که شواهد علمی از بی ضرر بودن نسل بعد شبکه ارتباطی خبر می دهند.
اخیراً تئوری توطئه بی پایه و اساسی در شبکه های اجتماعی مبنی بر مضر بودن نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) برای سلامت مطرح و سبب شد تا افراد افراطی دکل های موبایل را در چندین کشور از جمله هلند به آتش بکشند. این در حالیست که جامعه علمی به کلی این ادعاها را رد می کند و سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز شبکه 5G را امن می داند.
راهنمای کمیسیون بین المللی محافظت در برابر تابش های غیریونساز (ICNIRP) نیز با در نظر گرفتن بیش از دو دهه تحقیق به این نتیجه رسید که شبکه های 5G هیچ ضرری برای عموم ندارند و میزان خطرناک بودن آن ها به اندازه شبکه های 4G و نور خورشید است.
«Philip Jansen» مدیر عامل شرکت مخابراتی بریتانیایی «BT» می گوید تا روز یکشنبه به 39 مهندس این شرکت حمله لفظی یا فیزیکی شده و یازده دکل موبایل نیز تخریب شده یا آسیب دیده اند. بیشتر مناطق آسیب دیده اصلاً تجهیزات 5G نداشته اند.
«Nick Jeffery» مدیرعامل اپراتور «Vodafone» می گوید یکی از دکل های این شرکت که پوشش موبایل را برای یکی از بیمارستان های شهر بیرمنگام فراهم می کرده، مورد حمله قرار گرفته است. وی می گوید:
«آتش زدن دکل های موبایل یعنی آسیب زدن به زیرساخت های ضروری ملی. این یعنی خانواده ها نمی توانند برای آخرین بار با عزیزانشان صحبت کنند. از آتش افروزان می خواهم به کاری که می کنند فکر کنند و دست از اقدامات خود بردارند. فرض کنید پدر و مادر خودتان در بیمارستان است و فقط به خاطر اینکه عده ای یک دروغ خطرناک را باور کرده اند، نمی توانید با آنها صحبت کنید.»
لازم به ذکر است که دولت بریتانیا نیز اخیراً به آتش کشیده شدن دکل های 5G واکنش نشان داد و خواستار توقف آسیب رساندن به آنها شد.
پاسخ ها