دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

سهام تسلا پس از اعلام تأسیس حزب آمریکایی توسط ایلان ماسک، ۷ درصد سقوط کرد

سهام تسلا با اعلام خبر تأسیس حزب آمریکا توسط ایلان ماسک ۷ درصد سقوط کرد

فعالیت‌های سیاسی ایلان ماسک باعث کاهش شدید ارزش سهام تسلا در ماه‌های گذشته شده است.

پس از اعلام خبر تأسیس حزب جدیدی با نام «حزب آمریکا» توسط ایلان ماسک، ارزش سهام تسلا روز دوشنبه و در اولین ساعات پیش از بازگشایی رسمی بازار بورس با کاهش حدود ۷ درصدی همراه شد.

به گزارش CNBC، ارزش سهام تسلا ۷.۱۳ درصد نسبت به هفته گذشته کاهش یافته که ناشی از خبر تأسیس حزب آمریکا توسط ایلان ماسک، مدیرعامل و مالک این شرکت خودروسازی است. ایلان ماسک روز شنبه اعلام کرد که برای رقابت با احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه قصد دارد حزب آمریکا را راه‌اندازی کند.

کاهش ارزش سهام تسلا در پی حواشی اخیر ایلان ماسک

ارزش سهام تسلا در ماه‌های اخیر و در پی حواشی ایلان ماسک مرتباً درحال کاهش بوده است. ماسک در ابتدا اعلام کرد که به دلیل اختلاف‌نظر با ترامپ بر سر لایحه بودجه ۳.۴ تریلیون دلاری، از سمت‌هایش در دولت و اداره بهره‌وری کناره‌گیری می‌کند. این میلیاردر دنیای فناوری سپس به‌صورت علنی به انتقاد از دولت ترامپ پرداخت و گفت که حزب سوم را در آمریکا راه‌اندازی خواهد کرد.

سهام تسلا با اعلام خبر تأسیس حزب آمریکا توسط ایلان ماسک ۷ درصد سقوط کرد

ماسک همچنین نسبت به کاهش اعتبارهای مالیاتی و کاهش حمایت از انرژی خورشیدی و بادی و خودروهای برقی در لایحه جدید بودجه معترض بوده است. بازار بورس اما روی خوشی به تصمیمات ماسک نشان نداده و ارزش سهام شرکت‌های او در ماه‌های اخیر کاهشی بوده است. ترامپ در واکنش به راه‌اندازی حزب سوم توسط ماسک گفت که او از مسیر خارج شده و همچنین هیچ حزب سومی در تاریخ آمریکا نتوانسته به موفقیت برسد.

پیش‌ازاین برخی سهام‌داران تسلا نسبت به تأثیر اقدامات سیاسی ماسک روی این شرکت هشدار داده بودند. فروش تسلا در سال ۲۰۲۵ با کاهش شدید مواجه بوده و به‌تبع آن، درآمدها و سود این شرکت نیز کاهش یافته است.

ماسک هنوز جزئیات بیشتری از حزب سیاسی جدید خود را اعلام نکرده، ولی گفته که این حزب از بیت‌کوین حمایت خواهد کرد. همچنین ایده راه‌اندازی حزب سوم در آمریکا توسط ماسک با استقبال برخی از میلیاردرهای این کشور مواجه شده است.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋