دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

عنکبوت غول پیکری که در اعماق اقیانوس قطب جنوب کشف شد [دیده بان]

کشف عنکبوتی غول‌پیکر در اعماق اقیانوس منجمد جنوبی [تماشا کنید]

این عنکبوت دریایی که به اندازه یک بشقاب غذاخوری است، در عمق حدود 2 کیلومتری مشاهده شده است.

دانشمندان موفق به فیلمبرداری از عنکبوتی غول‌پیکر در کف اقیانوس منجمد جنوبی شدند. این کشف جدید، درباره تنوع عنکبوتیان زیر آب اطلاعات بیشتری ارائه می‌کند.

محققان مؤسسه اشمیت اوشن (Schmidt Ocean Institute) این عنکبوت دریایی را که به اندازه یک بشقاب غذاخوری است، در عمق حدود 2 کیلومتری آب‌های یخ‌زده جزایر ساندویچ جنوبی (مجمع‌الجزایری آتشفشانی در نزدیکی قطب جنوب) مشاهده کرده‌اند.

عنکبوت‌های دریایی، که با نام علمی پیکنوگونیدا (Pycnogonida) شناخته می‌شوند، از خویشاوندان دور عنکبوت‌های خشک‌زی هستند و می‌توانند بیش از 50 سانتی‌متر طول پا داشته باشند. این موجودات در مناطق قطبی به دلیل پدیده غول‌پیکری اعماق دریا (Deep-sea gigantism) ممکن است بسیار بزرگ و فراوان باشند. این پدیده حوزه جانورشناسی باعث می‌شود برخی از گونه‌های اعماق دریا نسبت به همتایان خود در آب‌های کم‌عمق، اندازه بسیار بزرگ‌تری داشته باشند.

از دیگر گونه‌هایی که این پدیده در آن‌ها دیده می‌شود، می‌توان به ماهی مرکب غول‌پیکر، عروس دریایی قرمز بزرگ، سفره‌ماهی آب‌های عمیق و اختاپوس بلاب اشاره کرد.

دلیل رشد بسیار زیاد عنکبوت دریایی

دانشمندان باور دارند که این گونه‌ها به‌دلیل دمای پایین محیط خود که باعث کاهش سرعت متابولیسم می‌شود، تا چنین اندازه‌های بزرگی رشد می‌کنند. مؤسسه اشمیت اوشن در یک پست فیسبوکی توضیح می‌دهد:

«فشار زیاد و دمای بسیار پایین، اگرچه برای موجودات خشکی مانند انسان موانع غیرقابل عبوری هستند، اما به برخی حیوانات اجازه می‌دهند تا متابولیسم بسیار کندی داشته باشند و به اندازه‌های عظیم برسند.»

بااین‌حال، دسترسی دشوار به محیط‌های عمیق دریا، حتی برای پیشرفته‌ترین وسایل زیرآبی، مطالعه این موجودات را با چالش مواجه کرده است.

تاکنون حدود 1500 گونه از عنکبوت‌های دریایی کشف شده و در رده Pantapoda طبقه‌بندی شده‌اند که به معنای «همه پا» است. البته، آن‌ها فقط پا ندارند و دارای اندام‌های اضافی نیز هستند. دانشمندان می‌گویند که این موجودات فاقد ریه هستند و از طریق اسکلت خارجی خود تنفس می‌کنند. همچنین آنها گاز نمی‌گیرند و با استفاده از اندامی لوله‌ای به نام خرطوم، از مایعات درون بدن موجودات نرم‌تن مانند عروس‌های دریایی و شقایق‌های دریایی تغذیه می‌کنند.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋