دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

مدیرعامل سابق اینتل از کارایی فرآیند تولید تراشه 18A دفاع کرد

مدیرعامل سابق اینتل از بازدهی فرایند تولید تراشه 18A دفاع کرد

فرایند 18A نتوانست انتظارات کارشناسان صنعت نیمه‌رسانا را برآورده کند.

«پت گلسینگر»، مدیرعامل سابق اینتل، در جدیدترین اظهارنظر خود از فرایند 18A تولید تراشه این شرکت دفاع کرده و گفته نرخ بازدهی نباید معیاری برای سنجش عملکرد تراشه‌ها باشد.

هفته گذشته اینتل اعلام کرد پت گلسینگر، مدیرعامل این شرکت، رسماً بازنشست شده و هیئت‌مدیره هم‌اکنون به‌دنبال پیداکردن گزینه‌های جانشینی است. اینتل در سالیان گذشته با مشکلات عدیده مالی دست‌وپنجه نرم کرده و آخرین گزارش مالی این شرکت نیز نشان داد ضرر تیم آبی (لقب اینتل) به بیش از ۱۶ میلیارد دلار رسیده است.

فرایند 18A اینتل نرخ بازدهی بسیار پایینی را از خود نشان داده است

اینتل

اما یکی از جدیدترین انتقادها نسبت به اینتل، نرخ بازدهی پایین فرایند تولید تراشه 18A این شرکت است. درحالی‌که پیش‌ازاین ادعا شده بود که این فرایند می‌تواند پیشرفتی شگرف در صنعت نیمه‌رسانا باشد، اما بررسی‌های بیشتر نشان داد که نرخ بازدهی فرایند 18A کمتر از ۱۰ درصد است. رسانه‌ها حتی به این فرایند لقب «افتضاح» دادند. اما حالا پت گلسینگر به دفاع از فرایند 18A برخاسته و گفته که شایعات نرخ بازدهی نادرست هستند.

داستان از جایی آغاز شد که یک تحلیلگر برجسته صنعت نیمه‌رسانا به نام «پاتریک مورهد» در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد که دلیل نرخ بازدهی پایین 18A این است که این فرایند روی یک کیت PDK 1.0 تست نشده و تست‌های آن روی یک کیت قدیمی صورت‌گرفته است. سپس در پاسخ به این ادعا، پت گلسینگر وارد بحث شد و گفت او به تیم توسعه‌دهنده 18A و پیشرفت باورنکردنی آنها افتخار می‌کند.

مدیرعامل سابق اینتل گفت واقعیت با آن چیزی که در رسانه‌ها گفته می‌شود، متفاوت است. گلسینگر ادعا می‌کند سنجش فرایندی براساس نرخ بازدهی درست نیست؛ زیرا قالب بزرگ بازدهی پایین‌تر و قالب کوچک‌تر درصد بازدهی بالاتری دارد.

پت گلسینگر زمان ریاستش بر اینتل از بزرگ‌ترین مدافعان کسب‌وکار ریخته‌گری این شرکت بود و ادعا کرده این بخش تا سال ۲۰۳۰ به بزرگ‌ترین کسب‌وکار ریخته‌گری تراشه جهان تبدیل می‌شود.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋