در این ویدیو اطلس با استفاده از تکنیکهای یادگیری ماشینی و سنسورهای ارتقاءیافته خود، محیط یک کارخانه شبیهسازیشده را مرتب میکند.
شرکت بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) ویدیو جدیدی از آخرین نسخه ربات انساننما خود، اطلس (Atlas) را به اشتراک گذاشته است. در ویدیوهای قبلی این ربات کاملاً برقی، دامنه حرکتی منحصربهفرد آن به نمایش گذاشته شده بود، اما این بار اطلس با استفاده از تکنیکهای یادگیری ماشینی و سنسورهای ارتقاءیافته خود، محیط یک کارخانه شبیهسازیشده را مرتب میکند.
Boston Dynamics درباره این ویدیو جدید که اطلس در آن محیط اطراف خود را مرتب میکند و قطعات را به مکانهای مشخصشده منتقل میکند، میگوید که اطلس کارهای خود را بهطور مستقل انجام میدهد و شخصی آن را از راه دور کنترل نمیکند. در توضیحات ویدیو آمده است که Atlas از یادگیری ماشینی برای تشخیص تغییرات محیط و انجام کارهای خود استفاده میکند.
هرچند جابهجاکردن وسایل مانند موتورها توسط یک ربات انساننما ممکن است چندان هیجانانگیز بهنظر نرسد، اما برخی از قابلیتهای نسخه جدیدی ربات را نشان میدهد. در این آزمایش جدید فهرستی از موقعیت سطلهای زباله به اطلس داده شده است تا این ربات با کمک سنسورها و مدلهای یادگیری ماشینی بتوانند موقعیت سطلها را تشخیص بدهد و نحوه حرکتدادن اندامهای خود را برنامهریزی کند تا بتواند قطعات را به داخل آنها منتقل کند.
نسخه جدید اطلس همانطور که در ویدیو بالا قابل مشاهده است، میتواند وظایف محولشده خود را تکمیل کند و به اتفاقات محیطی واکنش نشان دهد.
Boston Dynamics میگوید:
«ربات با استفاده از ترکیب بینایی، نیرو و سنسورهای عمقی خود قادر به تشخیص و واکنش به تغییرات محیط و نارساییهای عملی خود (مثلاً زمین خوردن، برخورد با محیط) است.»
نکته قابلتوجه دیگر وجود واترمارک «کاملاً خودمختار» در ویدیو است که بوستون داینامکس با آن تلاش دارد تا نشان بدهد که آخرین نسخه از ربات انساننمای آن میتواند وظایف پیچیدهای را بدون نیاز به دخالت انسانها انجام دهد.
در حوزه رباتهای انساننما شرکتهای دیگری از جمله تسلا نیز فعالیت دارند. ماه گذشته در رویداد «We, Robot» این شرکت، رباتهای انساننمای اپتیموس برای مهمانان نوشیدنی سرو میکردند، هرچند بعداً مشخص شد که این رباتها توسط انسانها کنترل میشدند.
پاسخ ها