دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

گیت هاب نسخه نهایی چت خود را برای عموم منتشر کرده است

گیت‌هاب نسخه نهایی کوپایلوت چت خود را برای عموم منتشر کرد

این چت‌بات حالا از حالت بتا خارج شده است و با قیمت 10 دلار در اختیار عموم کاربران قرار دارد.

در اوایل سال 2023 گیت‌هاب کوپایلوت چت را برای سازمان‌هایی که اشتراک پولی داشتند، عرضه کرد. مدتی قبل نیز نسخه بتای کوپایلوت چت گیت‌هاب در دسترس کاربران پریمیوم غیرسازمانی قرار گرفت. اکنون، گیت‌هاب نسخه نهایی این چت‌بات مخصوص برنامه‌نویسان را برای عموم عرضه کرده است.

براساس گزارش TechCrunch، کوپایلوت چت در نوار کناری مایکروسافت IDE و ویژوال استودیو در دسترس است. البته این چت‌بات فقط برای مشترکان پولی فعال است و تنها دبیران، دانشجویان و برخی افراد دیگر می‌توانند از آن به‌صورت رایگان استفاده کنند.

نسخه نهایی کوپایلوت چت

کوپایلوت چت از GPT-4، مدل هوش مصنوعی مولد OpenAI پشتیبانی می‌کند؛ البته این مدل به‌طور خاص برای کاربردهای برنامه‌نویسی توسعه پیدا کرده است. توسعه‌دهندگان می‌توانند با کوپایلوت چت مکالمه کنند و از آن راهنمایی بخواهند. این چت‌بات در لحظه‌ می‌تواند مفاهیم خاص برنامه‌نویسی را توضیح دهد، کدها را عیب‌یابی و آزمایش کند.

گیت‌هاب نسخه نهایی کوپایلوت چت خود را برای عموم منتشر کرد

مانند همه مدل‌های هوش مصنوعی مولد، مدل زیربنای کوپایلوت چت، یعنی GPT-4، با داده‌های گسترده‌ای آموزش دیده است که برخی دارای کپی‌رایت هستند. به همین دلیل برخی از کدنویسان از مایکروسافت، شرکت مادر گیت‌هاب و OpenAI به دلیل نقض مالکیت معنوی شکایت دارند.

اکنون با دسترسی عمومی کوپایلوت چت، گیت‌هاب از صاحبان کدهای دارای کپی‌رایت می‌خواهد که منابع خود را خصوصی کنند تا از آن‌ها برای آموزش مدل هوش مصنوعی استفاده نشود. اما به نظر می‌رسد صاحبان این کدها از این پیشنهاد استقبال خوبی نکنند. چون دلایل زیادی برای عمومی نگه‌داشتن کدهای دارای کپی‌رایت وجود دارد که یکی از آن‌ها عیب‌یابی کدها توسط دیگر کدنویسان است. اما ظاهراً گیت‌هاب تمایل ندارد از این داده‌های آموزشی صرف‌نظر کند.

همچنین مدل‌های هوش مصنوعی مولد، از جمله GPT-4، در ارائه کدها چندان قابل اعتماد نیستند و گاهی با اطمینان کاذب کدها را درست می‌پندارند؛ چنین مسئله‌ای در حوزه کدنویسی بسیار مشکل‌ساز است. براساس مطالعه اخیر استنفورد، توسعه‌دهندگانی که از دستیارهای هوش مصنوعی برای کدنویسی بهره می‌برند، نسبت به کسانی که از هوش مصنوعی استفاده نمی‌کنند، کدهایی با ایمنی کمتر تولید کرده‌اند.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋