دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

IBM از تراشه کوانتومی قدرتمندی با 1121 کیوبیت رونمایی کرد

IBM از تراشه کوانتومی قدرتمندی با 1121 کیوبیت رونمایی کرد

سیستم‌های قدرتمند IBM می‌توانند به پیشبرد مسائل علمی، پزشکی و هوش مصنوعی کمک زیادی کنند.

IBM از تراشه و سیستم محاسباتی کوانتومی جدیدی رونمایی کرده است که می‌توانند در سیستم‌هایی بسیار بزرگ‌تر و سریع‌تر از کامپیوترهای سنتی استفاده شوند. این سیستم‌های قدرتمند در مسائل علمی، پزشکی و هوش مصنوعی کاربردهای بسیاری دارند.

براساس گزارش ارس‌تکنیکا، IBM از دو سیستم کوانتومی جدید پرده برداشته است. یکی از این‌ها مبتنی بر تراشه‌ای به‌نام Condor است که با 1121 کیوبیت بزرگ‌ترین پردازنده کوانتومی Transmon دنیا محسوب می‌شود.

سیستم دوم ترکیبی از سه تراشه هرون (Heron) است که هر کدام 133 کیوبیت دارد. IBM درحالی از این سیستم رونمایی کرده که رقبای آن ازجمله مایکروسافت، آلفابت، بایدو چین و سایر شرکت‌های بزرگ فناوری هم درحال توسعه سیستم‌های مبتنی بر بیت‌های کوانتومی هستند. بیت‌های کوانتومی یا کیوبیتی برخلاف سیستم‌های باینری صفر و یکی، محدود به یک وضعیت نیستند و هم‌زمان هم می‌توانند یک باشند و هم صفر.

IBM از تراشه کوانتومی قدرتمندی با 1121 کیوبیت رونمایی کرد

سیستم‌های کوانتومی جدید IBM

IBM می‌گوید در این سیستم جدید روش تازه‌ای برای اتصال تراشه‌ها و سپس اتصال سیستم‌ها به یکدیگر ایجاد کرده است که با اضافه‌کردن یک کد جدید تصحیح خطا می‌تواند دستیابی به سیستم‌های کوانتومی را تا سال 2033 ممکن کند. این شرکت می‌گوید قصد دارد از تراشه جدیدش در ساخت پلتفرم سازمانی هوش مصنوعی خود استفاده کند.

«داریو گیل»، مدیر تحقیقات IBM، در بیانیه‌ای گفت: «ما در دورانی به‌سر می‌بریم که در آن رایانه‌های کوانتومی به عنوان ابزاری برای کشف مرزهای جدید علم استفاده می‌شوند.» محاسبات کوانتومی می‌تواند مسائل فیزیک، شیمی، مهندسی و پزشکی را در عرض چند دقیقه حل کند؛ برخی از این مسائل در ابررایانه‌های امروزی میلیون‌ها سال طول می‌کشد تا تکمیل شود. داریو گیل گفته است که حتی اگر یک میلیون یا یک میلیارد از این ابررایانه‌ها را به یکدیگر متصل کنیم، آن‌ها نمی‌توانند محاسبات سیستم‌های جدید کوانتومی IBM را انجام دهند.

IBM قصد دارد یکی از سیستم‌های جدید را در کلینیک کلیولند در اوهایو آمریکا راه‌اندازی کند. در این کلینیک با کمک این فناوری می‌توان رفتار تک‌تک مولکول‌های پروتئین را شبیه‌سازی کرد. چنین تحقیقاتی می‌تواند به کشف درمان برای بیماری‌هایی مثل سرطان‌ها و بیماری‌های خودایمنی کمک زیادی کند.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋