یک کانال یوتوبی برای آموزش آفرود و نمایش برخی از چالشهای موجود در چنین مسیرهایی، با کمک لگو ویدیوی بهشدت جالبی تهیه کرده است.
رانندگی در مسیرهای آفرود جذابیت بسیار زیادی دارد و طرفداران آن در گوشه و کنار جهان کم نیستند. اما حرکت در این مسیرها ارتباط تنگاتنگی با قوانین فیزیک دارد؛ ضمن اینکه رانندگان نیز باید دارای مهارت و تجربه بالایی در مواجهه با شرایط و چالشهای مختلف در مسیرهای خارج از جاده باشند. به بیان دیگر، یک راننده آفرود برای عبور موفقیتآمیز از انواع پستیوبلندیها به ترکیبی از دانش و تجربه نیاز دارد. یکی از مناطق پرچالش برای رانندگان آفرود، شنزارها و مسیرهای شنی است. کانال یوتوبی Brick Technology برای آموزش مفاهیم پایه آفرود و نمایش برخی از چالشهای موجود در چنین مسیرهایی، با کمک لگو ویدیوی بهشدت جالبی را تهیه کرده است.
در این ویدیو که تماشای آن حتماً به دوستداران آفرود پیشنهاد میشود، نقش فاکتورها و عوامل مختلف در عبور خودرو از یک مسیر شنی بررسی میشود. برخی از این فاکتورها عبارتند از: سیستم انتقال قدرت به چرخها، وجود یا عدم وجود قفل دیفرانسیل، پهنا و آج تایرها، میزان وزن و نحوه توزیع آن روی محورها و سیستم تعلیق.
بهمنظور افزایش چالشها و جذابیت بیشتر در ویدیوی کانال Brick Technology تغییراتی در مسیر شنی اعمال میشود. برای مثال موانع، چالهها، سراشیبی و تپههایی فرضی پیش روی خودروی لگویی قرار میگیرد. شاید بدانید در این شرایط انتقال قدرت به هر چهار چرخ و بهرهمندی از قفل دیفرانسیل بسیار راهگشاست.
همانگونه که در ویدیوی ضمیمهشده میتوانید مشاهده نمایید، تایرها تأثیر فوقالعاده زیادی در عملکرد یک خودروی آفرود دارند؛ بهخصوص در مسیرهای شنی. در چنین مسیرهایی، تایرهایی با ساختار تخت، نسبت به تایرهایی که لبه خمیدهتری دارند، کارسازتر هستند. همچنین تعداد تایرها و توزیع بهینهتر وزن نیز مستقیماً در عملکرد خودرو تأثیر میگذارد. به همین خاطر است که خودروهای ششچرخ در عبور از مسیرهای آفرود تواناییهای بهتری دارند. تستهای جالب این کانال یوتوبی نشان میدهد که یک خودروی ششچرخ با سیستم تعلیق مستقل و انتقال قدرت به تمامی محورها بهترین عملکرد را در شنزارها دارد.
پاسخ ها